„Mano vyras ir sūnus, abu iškeliavo, tik 10 metų skirtumu. Abu buvo labai mylintys, tik visada lyg su kokiu atsargumu ta meile dalinosi, lyg specialiai darydami atstumą, kad taip stipriai neprisirištume, lyg žinodami, kad teks išsiskirti.

O tie momentai artumos, kai girdime, matome, liečiame, buvo jautrūs, visada lyg kažkas pakylėto. Mus jungė geras emocinis fonas, nustebdavau kai Domantas parinkdavo muziką sakydamas, čia tavo, tau patiks. Nuostabiausia, kad taip ir būdavo, aš net pati nefiksuodavau, tos muzikos, o jis įsiklausydavo. Jis buvo kur kas jautresnis už mane, subtilesnis…

Dėkoju, kad buvai/esi/ būsi.

Myliu Tave labai.

Šiandieną, pasitarę, norint išsklaidyti įvairius žmonių svarstymus, nusprendėme parašyti mirties priežastį.

Medicininiais terminais tai buvo ūminis kvėpavimo ir širdies veiklos sutrikimas, plaučių arterijų trombembolija.

Žalingi įpročiai: rūkymas, didelis jautrumas.

Visgi, ne apie tai dabar, mes visi dabar esame perėjime ir ne visi jį atlaiko. Kažko pabaiga yra kitko pradžia.

Ačiū už Jūsų supratingumą“, – rašė gedinti mama.

Penktadienį D. Ruplėnienė socialiniuose tinkluose pasidalijo žinute, kurioje paskelbė, kada ir kur bus galima atsisveikinti su jos sūnumi.

„Kviečiame atsisveikinti bei palydėti mano mylimą sūnų, brolį Domantą jo amžinybės kelionėje rytoj 17 val. – 21val. arba sekmadienį 12 val. – 21 val. laidojimo namuose „Amžinybė“ (Vilnius, Talino g. 10A).

Vienas baltos rožės žiedas ir Jūsų buvimas kartu – tai viskas, ko mums reikia. Lauksime“, – rašė Dalia Ruplėnienė.

Delfi primena, kad ketvirtadienio vakarą pasirodė skaudi žinia – mirė „Dviračio šou“ kūrėjo Gintaro Ruplėno sūnus D. Ruplėnas.

Apie tai socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pranešė Domanto mama Dalia Ruplėnienė.

„Šiandien aš, mano šeima ir artimieji labai liūdime. Netekome Domanto, verkia širdis. Dar netikiu...“ – skaudžiu įrašu pasidalino D. Ruplėnienė.

Delfi susisiekus su D. Ruplėniene, ji patikino, kad kol kas nežino tikslių mirties aplinkybių.

Šeima prieš 10 metų neteko ir „Dviračio šou“ kūrėjo Gintaro Ruplėno. Vyras mirė Jordanijoje.

Portalo žiniomis, užsienyje G. Ruplėnas atostogavo su bičiulių kompanija. Tarp jų buvo ir televizijos laidų kūrėja Neringa Skrudupaitė su vyru Dariumi Gudeliu. Buvo pranešama, jog greičiausiai viešbučio kambaryje vyrui sustojo širdis.

Garsus laidos kūrėjas turėjo žmoną Dalią ir du vaikus – Domantą ir Mariją.

Buvo žinomas Lietuvos TV laidų prodiuseris, verslininkas bei laidų vedėjas. Gimė 1964 m. rugpjūčio 25 d. Vilniuje. 1993 m. baigė Vilniaus universiteto Teisės fakultetą.

Kartu su Arūnu Valinsku bei Valdu Vižiniu jau studijų metais pradėjo aktyviai koncertuoti bei dalyvavo akademinėje saviveiklos veikloje.

Nuo 1986 m. G. Ruplėnas dirbo šou grupėje „Dviratis“, nuo 1993 m. darbavosi televizijos laidose „Dviračio šou“, „Dviračio žynios“ ir „Pusę per pusę“. Legendinę laidą „Dviračio šou“ G. Ruplėnas kūrė su kolegomis Haroldu Mackevičiumi ir Vytautu Šerėnu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)