Akimirkomis iš Meksikos V. Siegel sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Rytas Meksikoje prasideda taip”, – trumpu vaizdo įrašu su nepakartojamais vaizdais didžiulėje terasoje dalijosi V. Siegel.

Viktorija atostogų Meksikoje metu laiką leido ne tik prie baseino, bet užsiėmė ir aktyvia veikla.

„Teniso nežaidžiau daugiau nei 10 metų, bet kadangi čia nebuvo padelio kortų, tai buvo puiki proga prisiminti, kaip yra laikoma teniso raketė ir pabandyti sužaisti! Aišku, tenisą sekasi žaisti ženkliai prasčiau nei padelį, bet ne taip blogai, kaip įsivaizdavau bus. Dienas Meksikoje leidžiu aktyviai!“, – rašė verslininkė.

Nuomonės formuotoja iš Meksikoje išbandė ne tik tenisą – šioje šalyje ji pirmą kartą nuėjo į jogos treniruotę.

„Vienas malonumas vaikščioti ir rinkti žingsniukus tokiais nuostabiais takais!

Ir visa tai viešbučio teritorijoje!

Labai džiaugiuosi, kad duotas sau pažadas šiais metais daug judėti, vaikščioti, sportuoti, susipažinti su naujomis veiklomis arba prisiminti senąsias veiklas, hobius po truputį įgyvendinami.

O rytoj ryte manęs laukia jogos užsiėmimas! Pirmą kartą eisiu į jogą! O gal yra iš mano sekėjų, kas lanko jogą? Ar patinka?“, – klausė garsi moteris.

„Gyventi. Džiaugtis laisve. Džiaugtis kiekviena diena, viskuo, ką tau duoda gyvenimas. Džiaugtis šia akimirka. Būti laimingiems čia ir dabar!“, – rašė atostogų įkvėpta V. Siegel.

Viktorija Meksikoje praleido savaitę. Pasak moters, kartais reikia skirti laiko vien tik sau.

Delfi primena, kad iš karto po Šv. Kūčių, pirmosios Kalėdų dienos rytą kartu su savo artimiausiais žmonėmis V. Siegel išskrido į JAV. Moteris pasakojo, kad tai – jos svajonių šalis, kurioje sutiko ir Naujuosius metus.„Atspėkite, kuri čia ta šalis, kurioje tiek Kalėdos, tiek Nauji metai primena garsiausius Kalėdinius filmus?“ – su sekėjais socialiniuose tinkluose bendravo nuomonės formuotoja.


V. Siegel teigė, kad nuo vaikystes žiūrėdama filmą „Vienas namuose“ svajojo bent kartą gyvenime šiuo laikotarpiu pasivaikščioti Niujorko gatvėmis. Panašu, kad dabar išsipildė ne tik jos, bet ir Dukros Nicolės noras.

„Nicolytė po peržiūrėtų visų dalių „Vienas namuose“ filmų spirgėjo iš laimės, kad skrisim būtent čia per šventes! Svajokime, nes svajones pildosi. Dabar visą savaitę kelsimės su vaizdu i „Central Park“ ir dangoraižius“, – džiaugsmo neslėpė V. Siegel.


Svečiuodamasi JAV verslininkė su šeima aplankė ir žymiąją Rockefeller eglutę, čiuožinėjo šalia jos esančioje čiuožykloje.

„Jautėmės lyg filme, nereali antroji Šv. Kalėdų diena“, – šypsojosi V. Siegel.


Tiesa, Naujųjų metų išvakarėse žinoma moteris pasidalijo mintimis apie 2023-iuosius, teigė, kad jie buvo kupini iššūkių, įvairių emocijų bei patirčių. Prabėgęs laikas kartais atnešdavo ne tik džiugesio, bet ir skausmo.

„Dėkoju 2023 metams už šias neįkainojamas ir išmoktas pamokas. Galiu pasidžiaugti, kad visada turėjau palaikymą ir artimus žmones šalia savęs. O svarbiausia savo vaikus, kurie šypsena ir šiltais apkabinimais mane motyvavo visus 2023 metus nepasiduoti.

Uždarome 2023 metų lapą ir keliaujame su šypsena veide nuostabioje vietoje į 202-uosius, kurie, tikiuosi, bus kupini džiaugsmo, laimės, gerų žinių ir juoko akimirkų. Visiems noriu palinkėti, kad 2024 metai būtų pilni džiaugsmo, pilnatvės, meilės ir tikėjimo savimi. Tegul 2024 atneša tik džiaugsmą“, – linkėjimu su sekėjais dalijosi V. Siegel.


Dieną po Naujų metų šventės, kurią sutiko unikaliame „The Box“ klube, moteris su vaikais ir mama žavėjosi Dyker Heights šventiškai pasipuošusiomis apylinkėmis, teigė, kad tai – viena įspūdingesnių vietų, kurią rekomenduoju aplankyti.

„Ypač keliaujant į Niujorką kalėdinių laikotarpiu su vaikais. Tiek emocijų, tiek laimės vaikų akyse. Tikra kalėdinė pasaka. O aš turėsiu įkvėpimo kitiems metams, kaip papuošti namus.

Šios Kalėdos ką tik praėjo, o aš jau laukiu kitų. Pažadėjau vaikams, kad mūsų namas per kitas didžiąsias metų šventes tikrai neatsiliks nuo šitų“, – teigė V. Siegel.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)