Tai, kad dalyvauja mitinge gerokai po leistinos valandos neslėpė ir pats MMA kovotojas, kuris savo socialiniuose tinkluose dalijosi vaizdo įrašais iš įvykio vietos.

Po pasidalinimų socialinėje erdvėje A. Misiūnas ėmė sulaukti kritikos žinučių, kad žinomas sportininkas savo dalyvavimu smurto perpildytame įvykyje tarsi palaikė riaušininkus. Minimas pasipiktinusiųjų internautų žinutes viešino pats kovotojas, šalia pridėdamas ironiškus komentarus.

Visgi daugiausiai dėmesio pastaruoju metu A. Misiūno vardu sulaukiama dėl internete išplitusio vaizdo įrašo, kuriame – kaip iš akies luptas sportininkas. Kamera užfiksuotas asmuo kartu su bendrais sviedžia akmenį į pareigūnų pusę. Tiesa, nėra aišku, ar tai yra tikrai garsus kovotojas, ar tik į jį labai panašus vyras. Tačiau audrų internete tai nė kiek nesumažino. Komentatoriai vaizdo įraše matomą asmenį kaipmat ėmė lyginti su A. Misiūnu, ne vienas teigė, kad kovotoją esą išduoda išskirtinės jo tatuiruotės, šukuosena bei eisena.

Delfi su minimu kovotoju pirmiausiai mėgino susisiekti telefonu, tačiau net ir artimiausi draugai teigė jo neturintys. A. Misiūno kontaktų teigė neturintis ir „Sparta Fight Gym“, kuriam sportininkas atstovauja.

Galiausiai Delfi dėl dalyvavimo mitinge ir išplitusio vaizdo įrašo su A. Misiūnu susisiekė per feisbuką. Šis patikino, kad minimame klipe, kuriame matoma aiški vyro agresija, nėra jis. Pasak pašnekovo, tai tebuvo į jį panašus žmogus.

„Aš buvau ten nuėjęs pažiūrėti. Bet tik tiek“, – tikino kovotojas.

Internete plinta video iš riaušių – įtariama, kad akmenį į pareigūnus sviedė žinomas kovotojas Arnoldas Misiūnas

Pasiteiravus, ar per tą laiką, kai ten buvo, jis nesviedė nei vieno akmens į policininkų pusę, ar iš jo pusės nebuvo absoliučiai jokio smurto, agresijos, A. Misiūnas atsakė klausimu.

„O jūs ten buvote?“ – klausė jis.

Paaiškinus, jog Delfi tos nakties įvykius fiksavo tiesiogiai ir kad būtų įdomiau grįžti prie jo paties dalyvavimo aplinkybių, pašnekovas laikėsi savo.

„Tai prie manęs nereikia grįžti. Pasikartosiu dar kartą, ten greičiausiai tik panašus į mane. Gražios dienos jums“, – nedaugžodžiavo jis.

Delfi susisiekė ir su Lietuvos mišrių kovos menų federacijos vadovu Mindaugu Smirnovu, kuris taip pat pakomentavo situaciją, apie kurią trečiadienį netyla socialiniai tinklai.

„Tokį vaizdo įrašą vertiname neigiamai“, – trumpai teigė jis.

Primename, kad per riaušes prie Seimo antradienio vakarą buvo sužeista 18 pareigūnų – 12 policininkų ir šeši Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai.

Be to, per riaušes prie Seimo suniokotos aštuonios transporto priemonės.

Iš 26 prie Seimo sulaikytų asmenų kol kas niekas nėra paleistas iš areštinės. Policijos generalinis komisaras R. Požėla neatmeta, kad sulaikytųjų vykstant ikiteisminiam tyrimui daugės.

Apie 5 tūkst. žmonių antradienį buvo susirinkę prie Seimo Vilniuje išreikšti nepritarimą Vyriausybės planuojamiems ribojimams, skirtiems imuniteto nuo koronaviruso neturintiems ir nesitestuojantiems žmonėms.

Pasibaigus Seimo posėdžiui dalis protestuotojų užtvėrė išėjimus iš parlamento rūmų bei išvažiavimą iš vidinio Seimo kiemo. Pareigūnams ėmus juos atitraukti nuo pastato, kilo riaušės – į pareigūnus mėtyti buteliai, signalinės raketos, prieš protestuotojus panaudotos ašarinės dujos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (291)