Televizijos žiūrovams Donata pažįstama ir iš realybės šou „Kelias į žvaigždes“, kuriame ji prieš aštuonerius metus pradėjo savo televizinę bei muzikinę karjerą.

Tačiau kaip naujienų portalui DELFI pasakojo D. Baltrušaitytė, dėl nėštumo jai teko apriboti koncertus su D. Zvonkaus choru. Tiesa, darbo televizijoje Donata neišsižadėjo beveik iki paskutinių nėštumo dienų. Išeiti ilgų motinystės atostogų taip pat nenorėjo, todėl greitu metu ji vėl ketina kibti į darbus.

„Kadangi besilaukdama vaikelio jaučiausi puikiai, nusprendžiau neapleisti kūrybinio darbo, – DELFI pasakojo D. Baltrušaitytė. – Mano nėštumas buvo labai lengvas. Kas mane pamatydavo, stebėdavosi, koks mažas mano pilvas. Laukdamasi vaikelio beveik nepriaugau papildomų kilogramų. Nešiojau tuos pačius drabužius, kaip ir seniau. Tik marškinėlių negalėdavau apsirengti, nes visi buvo per trumpi ir šviesdavo pilvas. Nusprendžiau kurį laiką nekoncertuoti su Deivydo Zvonkaus choru. Nenorėjau scenoje šokinėti su dideliu pilvu.“

Donata neslepia, kad kūdikis jos šeimoje buvo labai lauktas. „Man jau ne 18 ir ne 20. Susilaukti pirmagimio norėjau kaip tik tokio amžiaus, kokio esu dabar, o ne tada, kai sulauksiu 35“, – sako netrukus 27 gimtadienį švęsianti D. Baltrušaitytė.

Susituokti su sūnaus tėvu žurnalistė ir atlikėja ketina šiek tiek vėliau, kai ūgtelės mažylis.

„Neturiu nieko prieš nuotakas, kurios eina prie altoriaus su pilvuku, tačiau aš nenorėjau skubėti. Mes planuojame susituokti kai sūnus paaugs. Nėštumo metu norėjosi visą dėmesį skirti ne vestuvių planavimui, bet kūdikio laukimui“, – pasakojo ji.

Apie savo išrinktąjį Donata kalba labai atsargiai. „Mano gyvenimo vyras nėra iš pramogų pasaulio. Jis paprastas žmogus, kuris nenori viešumo, todėl gerbiu jo pasirinkimą“, – atsiprašė D. Baltrušaitytė.Daugiau naujienų – „Facebooke“!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)