Šventinio vakaro dalyviai buvo vaišinami natūralia žolelių arbata tiesiai iš geišų rankų. Pasiilgę SPA procedūrų, čia pat galėjo pasilepinti rankų masažu.

Į Klaipėdos „Akropolyje“ įsikūrusią parduotuvę atvyko ir žinomi klaipėdiečiai. Šventės nepraleido atlikėja Eglė Čepaitė-Keturkė, aktorė Eglė Jackaitė, TV laidų prodiuserė, veikli mama Goda Skačkauskaitė-Jokubaitienė, „Golden Age“ narė Gabrielė Urbonaitė su vadybininku Genadijumi Narbutu, šokėja Kristina Navickaitė-Tina, dainininkė Nijolė Pareigytė su dukrele Patricija, dainininkai Vilius ir Violeta Tarasovai ir kiti.

Grupės „69 danguje“ narė N. Pareigytė-Rukaitienė yra tikra kvapnių žvakių mylėtoja. Tiesa, rasti kvapą, kuris neerzintų, o sukurtų namuose jaukumą, dainininkei tikras iššūkis. Labiausiai N. Pareigytę-Rukaitienę atpalaiduojantis ritualas – karšta vonia su keliais lašais eterinio aliejaus. „Jei jaučiu, kad kimba liga, į vonią įsilašinu pušų, arbatmedžio aliejaus. Labai padeda nuo kosulio, slogos. Jei noriu atsipalaiduoti prieš miegą, įsilašinu levandų aliejaus. Skaitydama kelionių knygas rankas pasitepu akacijų aliejumi. Tai dar labiau sužadina vaizduotę“, – savo mažais ritualais dalijosi N. Pareigytė-Rukaitienė.

Iš sostinės į Klaipėdą prieš daugelį metų gyventi persikėlusi V. Tarasovienė pasakojo, kad ramybę ir vidinę harmoniją ji randa būdama prie jūros. „Kai jaučiuosi pavargusi, važiuoju viena arba su vyru prie jūros pasivaikščioti. Vėjas labai gerai prapučia galvą, galiu pamąstyti. Labai džiaugiuosi, kad gyvenu mieste prie jūros“, – pasakojo V. Tarasovienė. Namuose atpalaiduojančią atmosferą žinoma dainininkė susikuria kvapnių žvakių pagalba. Tiesa, moteris įsitikinusi, kad svarbiausia yra nepersistengti ir nepaversti savo namų kvapų karalyste.

Tai, kad jaukią aplinką namuose galima susikurti į pagalbą pasitelkus žvakes, eterinius aliejus ir smilkalus įsitikinusi ir G. Skačkauskaitė-Jokubaitienė. „Šiuo metu didžiausias mano rūpestis yra du sūnūs. Jų kūno priežiūrai renkuosi kosmetiką, kurioje yra natūralių ir ekologiškų ingredientų. „Tiny Rituals Baby“ plaukų ir kūno prausiklis negraužia akių, negelia, lengvai nuplaunamas. O masažinis aliejus – tikras atradimas“, – džiaugėsi žinoma mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)