K.Kingstonas, tarp savo vedlių po dvasių pasaulį minintis Marilyn Monroe, teigia, jog pora Italijoje keliamoms vestuvėms pasirinko labai sėkmingą datą - 2006 metų lapkričio 18-ąją, tačiau tai nepadės jiems likti visą gyvenimą kartu.

Holivude gyvenantis parapsichologas tikina, jog dvasioms ši sąjunga ne prie širdies. "Lapkričio 18-oji yra labai ypatinga data, kadangi vienas ir aštuoni lygu devyniems, o dvasiniame pasaulyje tai reiškia problemų pabaigą, tačiau dvasios nepalankios Tomui Cruise'ui ir jo santuokai", - aiškina jis.

"Kaip ir daugelis mirtingųjų, dvasios mano, kad ši santuoka neįprasta, todėl nuo pat pradžių pasmerkta žlugti. Dvasios man sako, kad jeigu visa tai įvyks, santuoka gyvuos labai trumpai. Jos labai nepatenkintos visa šia sąjunga ir joms nepatinka, kad poros vaikas gimė ne santuokoje, - teigia parapsichologas. - Jos visos pasisako už vaikus iš meilės, kadangi juos planuoja dvasių pasaulis, tačiau šis vaikas - ne iš meilės".

K.Kingstonas tikina iš dvasių sužinojęs ir dar kai ką: "Deja, atrodo, mums kalbantis Katie vėl gali būti nėščia. Atrodo, dvasios mano, kad ji nešioja kūdikį".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją