Gražią šventę vedė pati J. Jurkutė-Širvaitė, kurios palaikyti atvyko jos vyras Rytis Širvaitis.

„Prisipažinsiu, kad jaudinuosi, nes būti šioje scenoje man yra labai simboliška, – kalbą pradėjo J. Jurkutė-Širvaitė. – Ypatingai dėl to, kad šiandien yra gimtadienis, o jų metu mes tampame labai atviri ir sklidini prisiminimų.

Visai neseniai išgirdau Ukrainos atstovės dainą „Eurovizijai“. „Niekas taip stipriai neliečia, kaip asmeninė istorija“, – savo interviu sakė ji. Mes visi turime tų istorijų labai daug: vienos jų skaudžios, o kitos geros.

Jums, turbūt, ne paslaptis, kad savo gyvenime aš netekau dviejų labai artimų žmonių, jie nusižudė. Bet gyvenime gyvybė ir mirtis žengia koja kojon, o šiandien mes švenčiame gyvybę“, – kalbėjo J. Jurkutė-Širvaitė.

Ant scenos užlipusi R. Olberkytė-Stankus džiaugėsi projekto pasisekimu ir dėkojo prie jo prisidėjusiems remėjams bei įžymybėms. „Man nėra nė vienos svetimos moters“, – susigraudinusi kalbėjo viena projekto šeimininkių.

Savo dainas po širdį spaudžiančių kalbų svečiams dovanojo atlikėja Ieva Narkutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)