Bene visos poilsiautojos, išėjusios vakare pasivaikščioti, vietoj nepatogių aukštakulnių rinkosi atvirą avalynę žemu padu, su kuria patogu vaikščioti ne tik gatvėmis, bet ir pajūriu.

Tiesa, kai kurios panelės nepamiršo pabrėžti savo seksualumo ir pasivaikščiojimui pasirinko atvirus, kūno privalumus pabrėžiančius drabužėlius, aukštakulnius, labiau tinkančius prašmatniai vakarienei.

„Išeidama pasivaikščioti ilgai negalvoju, ką rengtis. Svarbiausia, kad būtų patogu ir ne per karšta“, - DELFI kalbėjo gatvėje užkalbinta poilsiautoja. Mergina teigė, kad atostogauti nesiveža prabangių suknelių. Drabužiai turi būti lengvi.

Įmantriu aksesuaru ant galvos gatvėje išsiskyrusi poilsiautoja teigė, kad su drauge išėjo tiesiog pasivaikščioti, o apie aprangą visai negalvojusi. „Apsirengiau tai, kas buvo po ranka“, - tikino mergina.

Palangos poilsiautojų gatvės stilius - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)