Garsi moteris DELFI papasakojo, kad artimiausiuose jos planuose yra Velykų šventė, kurios labai laukia mažiausias šeimos narys – Dominykas.

„Artimiausias mano planas – Velykos, tik sekantį savaitgalį manęs laukia darbinė išvyka į Norvegiją. Ten vesiu savo mokymus. Tačiau šeimai laiko tikrai randu, kaip gi kitaip? Mažajam žmogučiui, kuris auga, juk reikia beprotiškai daug dėmesio. Jį reikia mokyti, rodyti viską. Aš tuo tikrai mėgaujuosi. Sūnui skiriu daug laiko“, – sakė ji.

Velykos Jasaičių šeimoje – tradicinės

Moteris pripažino, kad labai griežtai planuoja savo dienotvarkę. Ji atsakingai vertina tiek darbui, tiek šeimai skirtą laiką. Artėjančią, gražiausią pavasario šventę – Velykas, šeima taip pat sutiks kartu.

„Šiemet Velykas švęsime su visa šeima, dalyvaus ir mano mama. Mūsų tradicijos, kaip ir pas visus – tokios pačios. Mes marginame kiaušinius, dengiame stalą. Kadangi mažą žmogų namuose turime, kuriam viskas baisiai įdomu, ir kuris viskame kame turi dalyvauti, tai netinginiaujame. Mažylis labai aktyvus, jis nori ir virti, ir kepti, ir marginti“, – šypsosi moteris.

Pasiruošimas šventėms Jasaičių šeimoje turi ypatingai didelę reikšmę. Oksana atvirauja, kad per Velykas šeima dekoruoja stalą įvairia pavasarine atributika, nes sūnus tai tikrai įvertina. Kokiu būdu šiemet margins kiaušinius, Oksana dar nenusprendė. Ji mano, kad reikia parinkti Dominykui tinkamiausią būdą.

„Šiemet dar nenusprendėme kaip marginsime kiaušinius. Manau, kad aptarsime viską ir bandysime derintis prie mažylio.

Oksaną kiaušinių dažymo klausimą visuomet aptaria su mama. Šiemet jos tikrai nesirinks vaškinio dažymo būdos, nes sūnui gali būti pernelyg sudėtinga.

„Sūnui turėsime įteikti patogias priemones. Jam labai patinka dažymas teptukais, gal iš mamos prisižiūrėjo. Galbūt kažką bandysime daryti su dažų apdirbimu. Turėsime derintis prie mažojo dailininko ir neišpaišyti visko aplinkui. Nes jis mėgsta ne tik daiktą, ar popierių paspalvinti, bet ir viską, kas yra aplinkui. Tai mes stengsimės labai gražiai ir tvarkingai pasiruošti Velykoms. Kol kas mažąjį menininką suvaldyti yra iš tiesų sunku. Tikriausiai tapysime, nes man teptukas nesvetimas, jam irgi“, – pasakoja Oksana.

Paklausta, iš kur atėjo pomėgis tapyti teptuku, Oksana pripažįsta visada turėjusi potraukį šiai meno rūšiai. Tačiau pradėjo lavinti jį tik ėmusi mokytis vizažo subtilybių.

„Tiesą pasakius, turėjau labai gerus pažymius iš dailės. Visuomet tokį polinkį turėjau. Tiesiog to polinkio nevysčiau. Prieš keturiolika metų susidomėjusi makiažais ir pradėjusi dirbti šioje srityje, turėjau viską prisiminti, pradėjau lavinti save. Čia tikrai mano dalykai. Juk svarbiausias dalykas žmogui – rasti tai, kas patinka. Tada į darbą esi su malonumu“, – atvirauja moteris.

Užsivertusi darbais

Šiuo metu Oksana moko profesionalaus makiažo subtilybių, tačiau nepamiršta ir senosios aistros – dainavimo. Įrašius dainą ji filmuojasi muzikiniame klipe, kurio užkulisiais taip pat pasidalino su mumis.

„Dabar nufilmavome 50% vaizdo klipo, dar 50% liko balandžio pabaigai. Tikiuosi, kad filmavimo data nesikeis. Juk tai, ne nuo manęs vienos priklauso. Prie šio projekto dirba didelė grupė žmonių“, – pasakojo Oksana.

Moteris mano, kad šis klipas išsiskirs vaizdiniais, bus įdomus. Visgi, nepaisant to, moteris netiki šios dainos sėkme Lietuvoje.

„Nesitikiu baisiai puikaus įvertinimo Lietuvoje, nes daina yra rusų kalba parašyta. Iš tiesų, tai buvo prodiuserio idėja, jis orientavosi į rusų rinką, o aš tik atlikėjas. Šiuo atveju, ne aš vadas šioje istorijoje“, – pasakojo Oksana.

Grožio salono darbai – verda

Be klipo filmavimo, moteris užsiėmusi ir naujo grožio salono įrengimu. Jai teko susidurti ir su kainomis, ir su sunkumais.

„Grožio salono darbai tebevyksta. Kaip tik dabar užgriebiau telefoną ir matau, kad dizainerė mano skambina. Vyksta pasiruošimo, remonto darbai. Jie atima labai daug laiko, finansų, nervų. Tenka pasukti galvą sprendžiant, kuriame aukšte pakabinti veidrodį. Atrodo, tokie klausimai banalūs, bet tai yra tavo darbinė aplinka, kuri turi tau tarnauti patogiai.

Moteris atvirauja, kad viskas atrodė daug paprasčiau, kol ji nesiėmė šių darbų.

Tiesa pasakius, kol neįrenginėji nieko, tol ir su kainomis nesusiduri. O kai susiduri, tai jos šokiruoja kartais. Supranti, kad darbas šiais laikais vertinamas, kur kas labiau, nei medžiaga. Aišku, jei nori profesionalaus meistro – turi mokėti. O jis privalomas, norint, kad darbas būtų atliktas puikiai. Nesinorėtų po metų renovacijos darbų atlikti. Todėl šioje vietoje negali taupyti“, – gyvenimo rūpesčiais pasidalino moteris.

Oksanos Pikul-Jasaitienės grožio salonas dienos šviesą turėtų išvyst vasaros pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (187)