Taip. Mažiau nei trys mėnesiai. Manau, kad čia labai šviežia naujiena. Ji galvoja, kad iki trijų mėnesių niekam sakyti negalima, nes taip yra negerai. Anksčiau jai su Simu buvo nelabai gerai, bet pastaruoju metu viskas labai gerai... Dovanos, viską...“, – DELFI pasakojo šaltiniai.

Tiesa, pramogų pasaulyje kalbos apie Oksanos ir Simo laimę dėl būsimo vaikelio pradėjo sklisti prieš keletą savaičių, tačiau klausiama apie šeimos pagausėjimą, O. Pikul-Jasaitienė atkakliai neigdavo besilaukianti. Žinoma dainininkė ne kartą buvo pastebėta G. Kravčenkos ginekologijos klinikoje, tačiau pati apie tai į kalbas nesileisdo. Esą tai buvusi tiesiog ne ji.

DELFI šaltinių žiniomis, Oksana ir Simas Jasaičiai prieš keletą savaičių apžiūrinėjo prabangų namą Valakampiuose. Panašu, kad pora ypač atsakingai ruošiasi būsimai tėvystei.

Būsimieji tėvai Oksana ir Simas Jasaičiai – DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (658)