Savo romantiškų atostogų akimirkomis moteris dalijosi socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. Šiais įrašais ji leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Vėlyvieji pusryčiai Marbeloje“, – rašė O. Pikul.

Oksanos Pikul atostogos Ispanijoje

Netrukus moteris pradėjo kelti ir romantiškus kadrus. Viename ji jaukiai apsikabinusi Vaidą plaukioja viešbučio baseine.

O jau kitoje nuotraukoje galima pamatyti, kaip pora susiderino išties stilingus lininius kostiumus.

„Labai fainai atostogom susiderinom lininiais juodais kostiumais“, – sekėjams sakė ji.

Oksanos Pikul atostogos Ispanijoje

Paskutinėmis atostogų dienomis žinoma moteris nusprendė visiškai atsipalaiduoti prie baseino. Čia ji mėgavosi ne tik mylimojo draugija, bet ir skaniais patiekalais.

„Akimirkos iš Marbelos Ispanijos. Gerą laiką turėjome. Maistas ir oras max geras!“ – džiaugėsi O. Pikul.

Oksanos Pikul atostogos Ispanijoje

Delfi primena, kad prieš kurį laiką Verslininkė, dainininkė, nuomonės formuotoja oficialiai pasikeitė savo pavardę. Nuo šiol ji – nebe Jasaitienė.

Apie pokyčius garsi moteris prabilo socialiniuose tinkluose.

„Oficialiai visur Oksana Pikul. Ačiū“, – pažymėjo ji, čia pat įkėlusi ir vos prieš savaitę išduotos naujos ID kortelės nuotrauka.

Oksanos Pikul atostogos Ispanijoje

Tiesa, apie vykstančias skyrybas su Simu Jasaičiu ji prabilo tik praėjusių metų rudenį.

„Mes kartu su vyru nebegyvename jau pusantrų metų...“ – LNK laidoje „Nuo... Iki...“ tuomet atskleidė moteris.

Nors skyrybos yra sunkus išgyvenimas, Oksana tikina širdyje besijaučianti rami, kadangi šeimą išsaugoti bandyta net ne vieną kartą.

„Supratau vieną paprastą dalyką – ne visuomenės požiūris man į lovą kavą atneš ir pasirūpins manimi, todėl nusprendžiau, kad verta pagalvoti apie savo vidinę būseną ir žengti tokį žingsnį. Tikrai stengiausi iki pat galo, iki paskutiniųjų stengiausi, tačiau kuomet jau partneris nebenorėjo, o poroje juk abu turi norėti to paties, nebeliko nieko kito kaip tik išsivaikščioti, todėl man, ko gero, širdies tiek ir neskaudėjo“, – pridūrė ji.

Tokios temos retai kada būna malonios, tačiau dabar Oksana atrodo itin rami. Interviu metu ji atskleidė ir tai, kas buvo skyrybų iniciatorius.

„Prieš pusantrų metų jis išėjo ir paliko šeimą. Ne, tai nebuvo mano sprendimas. Jau gana ilgas laiko tarpas praėjęs, tik ne iš karto norėjosi apie tai pasakotis ar tai skelbti. Mums abiems reikėjo laiko ir erdvės tam, kad pamąstytume, pasidėliotume taškus ant „i“, jog galbūt kažką mėgintume pakeisti ar elgtis kitaip. Natūraliai taip išėjo, kad tiesiog pratempėme šį laiką ir nesiskelbėme apie tai. Tik artimiausias ratas žmonių žinojo, kad mes gyvename skyriumi“, – atviravo pašnekovė.

„Aš nesiruošiau skirtis, net nesvarsčiau, žinoma, kad norėjau išsaugoti santuoką dėl to, kad vaikas gerai jaustųsi ir dėl to kad man būtų patogu dirbti ir kurti verslus...“, – pridūrė ji.

Kalbos apie tai, kad Jasaičių pora nebegyvena po vienu stogu, sklandė jau seniai, tačiau iki šiol paklausta apie skyrybas Oksana vengdavo šios temos. Gandai pasitvirtino praėjusią vasarą, kai žinoma moteris bičiulės vestuvėse apsilankė ne su S. Jasaičiu, o su nauju širdies draugu. Tuomet pora pozavo ir Delfi fotografams, kurių šventėje, matyt, jiedu nesitikėjo.

„Prisipažinsiu, paatvirausiu, nes buvau šoke. Nesitikėjau. Sąžiningai, aš nežinojau, nesitikėjau, negalvojau, neplanavau. Į bažnyčią pavėlavau ir, tiesą pasakius, ramia širdimi kartu su kolege ir su draugu, būnant trise, stebėjome ceremoniją. Išėjus iš jos, paėmus žiedlapius į rankas, supratau, kad papuoliau, – nusijuokė Oksana. – Aš, kuri daugiau nei 10 metų esu tokioje veikloje, puikiai žinau, kaip kas vyksta ir čia... šitaip.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)