O. Pikul-Jasaitienė kai kurioms merginoms yra netgi savotiškas grožio etalonas.Taisyklingi veido bruožai, tobulas kūno sudėjimas ir nepriekaištingai sutvarkyti šviesūs jos plaukai keri ne vieną televizijos žiūrovę. Mergaitiškuose forumuose ir socialiniuose tinkluose netyla diskusijos, kaip turėti tokius plaukus ar tokią odą kaip Oksanos.

Garsenybės išvaizda per beveik 10 populiarumo metų keitėsi labai nežymiai. Net plaukų spalva buvo keičiama tik pasitelkiant perukus į pagalbą. Tiesa, su lyg kiekvienais metais jaunatvišką ekstravaganciją keitė vis elegantiškesni drabužių ansambliai.

Dainininkė ne kartą pabrėžė, kad seksualia viliokle ji tampa tik scenoje – esą taip lengviau sudominti savo auditoriją. Kasdienybėje moteris visuomet atrodo kur kas santūriau, jokių gilių iškirpčių ir ypatingai trumpų sijonų.

Kur kas daugiau ir įdomesnių pokyčių nei jos išvaizdoje vyko moters asmeniniame gyvenime. 2012 m. su Katažina Nemycko, Liepa Mondeikaite ir Natalija Bunke ji susibūrė į naują grupę „Pop Ladies. 2013 metų liepos 19 dieną dainininkė ištekėjo už krepšininko Simo Jasaičio. O 2014 metų pabaigoje Lietuvos pramogų žiniasklaidą apskriejo žinia, kad Oksana laukiasi pirmagimio.

O kur dar du aukštojo mokslo diplomai, kurių gali pavydėti ne viena Lietuvos pramogų pasaulio atstovė, ne vienerius metus trunkanti televizinė ir sėkminga muzikinė karjera?

Oksanos Pikul-Jasaitienės išvaizdos pokyčiai ir svarbiausios gyvenimo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (599)