Fotosesijos darbai vyko viename sostinės viešbutyje. „Turėjau labai smagią, šiltą fotosesiją“, - džiaugėsi O. Pikul-Jasaitienė. Dainininkė jau ne pirmą kartą sutinka reklamuoti lietuvių kūrėjų darbus. Oksana sakė, kad jai visada malonu prisidėti prie dizainerių sėkmės ir padėti jiems.

„Sutinku reklamuoti tada, kai man patinka tas daiktas, o pasiūlymas būna patrauklus. Jaunas kūrėjas visada užsidegęs, turi daug gerų idėjų. Daiktai būna labai geri, mieli ir už gerą kainą“, - kalbėjo Oksana, nenorėjusi atskleisti, kaip H. Juknaitė atsilygino už modelio darbą. 

DELFI kalbinta chalatų kūrėja sakė, kad O. Pikul-Jasaitienę pasirinko dėl jos charizmos ir natūralių kūno formų. „Nenorėjome modelio, kurio kūno matmenys būtų 90-60-90. Norėjome, kad darbus pristatanti moteris būtų arčiau realybės“, - sakė dizainerė.

Oksana Pikul-Jasaitienė reklamuoja chalatus:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (524)