Pora įvairių šokių žingsnelius repetuoja jau keletą savaičių, tačiau atskleisti, kuo stebins žiūrovus naujame sezone, kol kas nenorėjo. Pasiteiravus, kaip jiedviems sekasi drauge, R. Janutienė kalbėjo su humoru: „Mums repetuoti sekasi blogai. Nesutampa... Man sunku jį pakelti, jis man tiesiog per sunkus“, – juokaudama DELFI kalbėjo žurnalistė. Tuo metu A. Norkūnas patikino, jog R. Janutienė jį kilnoja apšilimo prieš repeticijas metu.

„Aš jį kilnoju nuo vakar, o šokių pavadinimus mokomės jau apie dvi savaites“, – šypsojosi žinoma žurnalistė.

Prieš keletą mėnesių DELFI paklausta apie partnerį, R. Janutienė tikino dar nežinojusi, su kuriuo šokėju repetuos pasirodymus, tačiau ketvirtadienį šypsodamasi paaiškino, jog A. Norkūną jai įpiršo projekto kūrėjai.

„Jis man yra visiškai primestas. Kodėl aš turiu jo norėti? Aš turiu ko norėti gyvenime. Aš turiu Janutą. O Adomą man primetė. Esu tvarkingas žmogus, todėl ir priglaudžiau jį“, – nesustojo juokavusi Rūta.

Pasiteiravus, ar A. Norkūnas pajėgs suderinti tėčio pareigas ir „Šok su manimi“ repeticijas (Adomas ir Ieva Norkūnai savo pirmosios atžalos turėtų sulaukti rudeniop – aut. past.), šokėjas pradėjo kalbėti, tačiau R. Janutienė jį suskubo pertraukti: „Tuo metu Adomas krūtimi maitins, kai projektas prasidės. Vaiką jis maitins užkulisiuose. Taip ir išeis viskas. O tą maitinimą krūtimi mes ir propaguosim. Juk reikai kažko pozityvaus“, – kalbėjo R. Janutienė.

Pasiteiravus, kuo nustebins TV žiūrovus, „Šok su manimi“ dalyviai Rūta ir Adomas neatskleidė. Esą jeigu pasipasakos iš anksto, prasidėjus projektui neturės kuo nustebinti. Vis dėlto pokalbio metu vieną detalę pora ryžosi atskleisti. „Būsime netradicinė pora“, – sakė žurnalistė ir pridūrė, jog Adomas jau siuva sau sukneles. Esą jiedu keisis vienas kito drabužiais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)