Sudėtingą ir darbų kupiną etapą išgyvenanti Iglė išsiliejo „Instagram“ tinkle. „Vakar buvo ilga ir varginanti diena. Šiandien buvo taip pat sunki, ilga ir varginanti diena. Meldžiau Dievo, nors juo kartais net ir netikiu, kad atlaikyčiau šias dienas, kad dainuodama nesuklysčiau, kad suspėčiau viską laiku padaryti ir išmokti“, – rašė Iglė.

Atlikėja neslepia, ne viskas vyko pagal planą. „Dainuodama suklydau, bėgdama nesuspėjau, bet išmokau suprasti, kad klysti yra normalu. Tai yra žmogiška. Žmogiška yra klysti, nespėti, pykti, rėkti, verkti, ir daug kitų įvairiausių dalykų. Pastebėjau, kad žmonės nevertina kitų darbo. Tarp tų žmonių buvau ir aš. Kaip man šiandien vienas žmogus pasakė, kalbėjau „karališkaja kalba“, maniau, kad jei mano darbas yra užlipti ant scenos su šypsena ir puikiai sudainuoti, skleidžiant žmonėms gerą energiją, tai tik tą ir padarysiu.

Aš buvau užtikrinta, kad tai padarius, būsiu atidirbus ir galėsiu važiuoti namo. Bet juk aš šiame pasaulyje nesu viena! Visi turi darbų, pareigų, tikslų ir jeigu kiekvienas iš jų būtų toks savanaudis kaip aš – niekas paprasčiausiai nepavyktų: nepavyktų pokalbis, nepavyktų organizuojama šventė, koncertas ar susitikimas. Nors ir dabar noriu užmigti ir daugiau niekados nebeatsikelti“, – streso ir darbų išvarginta rašė Iglė.

„Aš džiaugiuosi, kad esame vieningi, vienas kitam padėdami kažkokioje tai situacijoje. Džiaugiuosi šiandieną susipažinus su žmogumi, kuris tikriausiai pradėjo keisti mano gyvenimą į dar geresnį. Šypsausi, galėdama jums dovanoti savo šilumą ir nuoširdumą ant scenos, bei už jos ribų ir be proto vertinu jūsų dėmesį, sugebėjimą išklausyti ir gerą nuotaiką. Aš džiaugiuosi, nes pagaliau išmokau vertinti ir suprasti, atsiprašyti bei padėkoti. Pasaulis nesisuka aplink nei vieną, pasaulis sukasi kartu su mumis“, – tikino atlikėja.

Išliejusi savo mintis Iglė pasidalijo rašytojo Justino Kisieliausko žodžiais: „Net paprastumas daro mus nepaprastais“ .

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)