„Kairė nuotrauka padaryta likus 3 dienoms iki gimdymo, kai organizmas kaupė daugiausia skysčių ir pilvas buvo didžiausias. Antroji nuotrauka – praėjus 13 dienų po Cezario pjūvio. Moters kūnas yra nuostabus ir visos mamos yra nuostabios ar sutinkate?“ – diskusiją savo socialiniuose tinkluose užvedė žinoma moteris.

Greitai įprastas kūno formas atgavusi Ilka sulaukė internautų pagyrų ir klausimų, kaip jai pavyko to pasiekti.

„Visų pirma, noriu pasakyti, kad šia nuotrauka dalijausi ne dėl to, kad noriu parodyti save. Tai nėra mano tikslas. Mano tikslas buvo jus motyvuoti, kad tai, ką aš pasiekiau, žinau, kad galite pasiekti ir jūs“, – kalbėjo asmeninė sporto trenerė.

Savo pasidalintame įraše žinoma moteris pabrėžė, kad ji tikrai neturi kokių nors išskirtinių genų, anaiptol – jos šeimoje yra nemažai antsvorio turinčių žmonių. Viskas, ką Ilkai pavyko pasiekti, yra jos darbo ir valios rezultatas.


Tiesa, susilaukus dukrelės Ilkai kurį laiką teko sportą pamiršti.

„Mano gimdymas buvo kiek komplikuotas – atliktas Cezario pjūvis, o po šios operacijos rekomenduojama apriboti fizinį aktyvumą 6-8 savaites. Tačiau manau, kad aš jėgas atgausiu greičiau, – pozityviai į situaciją žiūri Ilka. – jau dabar po pusvalandį kasdien vaikštau lauke, bet vis dar jaučiu skausmus, todėl savęs pernelyg nespaudžiu.“

„Dabar jaučiuosi kur kas geriau – pagaliau esu namuose, savo erdvėje, o blogiausią jau perėjau. Maniau, kad būsiu pavargusi ir bus labai sunku, bet yra lengviau, nei tikėjausi. Paskutinę nėštumo savaitę naktį atsibusdavau labai dažnai – manau, tai buvo lyg pasiruošimas motinystei. O dabar jaučiuosi gana energinga, nors kol kas visiškai nevartoju kofeino“, – šypteli Ilka.

Paklausta apie tai, kada žada grįžti prie senųjų mitybos ir sporto įpročių, Ilka nenustebino – moteris visą nėštumo laikotarpį laikėsi jai įprasto režimo, dabar kurį laiką negalės tik aktyviau sportuoti.

„Aš jau dabar laikausi to režimo, žinoma, kai kurie principai yra ženkliai pasikeitę. Pavyzdžiui, likus savaitei iki gimdymo jutau milžinišką alkio pojūtį. Dabar jis dingo. Apie tai, ar gerai maitinuosi, sprendžiu ir iš dukrelės savijautos, stebiu, ar nėra pabėrimų ant odos. Kol kas viskas labai gerai. Tiesa, anksčiau rinkdavausi liesesnę varškę, liesesnius mėsos produktus, o dabar valgau riebesnį maistą“, – sako Ilka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)