Naujienų portalo DELFI redakciją pasiekė pasipiktinusio vaikino laiškas, kuriame jis skundėsi dėl nederamo žinomos moters elgesio. „Kaune, „Maxima Bazė“ parduotuvės aikštelėje, ant juostų draudžiančių stovėjimą nusprendusi pasistatyti savo automobilį ir trukdyti eismą Joana Bartaškienė visiškai nekreipė dėmesio į kitus vairuotojus ir kelių eismo taisykles. Kaip Lietuvių išmintis sako, įstatymai skirti varguoliams“, - atsiųstame laiške rašė Eidvilas Zailskas.

Susisiekus su E. Zailsku, jis pasakojo, kad pažeidimas užfiksuotas šeštadienį apie 12 valandų 30 minučių. „Ji paleido vyrą prie bankomato, atsistojo ant draudžiamų linijų. Toje vietoje ji prastovėjo apie 3 minutes. Tada visi jai pradėjo pypsinti, mosikuoti. Kai aš ją nufotografavau, ji pamatė, išsigando. Tada pavažiavo atgal ir vis tiek pasistatė ant perėjos ir nuėjo į „Maximą“. Mašina taip ir liko stovėti neleistinoje vietoje,- pasakoja pilietiškai nusiteikęs kaunietis. - Mes po poros minučių išvažinėjome, tai ta „Honda“ vis dar stovėjo, o ji vis dar buvo prekybos centre.“

Joana Bartaškienė pateikia savąją įvykių versiją, tačiau nesigina sustoji neleistinoje vietoje: „Sėdėjau, kol vyras išlipo pinigus iš bankomato nusiimti, tačiau mašinos nepalikau. Laukiau kelias minutes. Buvo toks atvejis. Aš žinau, kad negalima, gėda. Mašinų pilna, nėra kur pasistatyti.“

Moteris sako besistengianti būti pavyzdinga vairuotoja, bet kelyje kaip ir gyvenime pasitaiko visko. „Aš pati suprantu, kad negražu, bet taip išėjo“, - sakė „pašėlusi močiutė“ Joana.

Neleistinoje vietojo stovintis J. Bartaškienės automobilis:
J. Bartaškienės automobilis. E. Zailsko nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)