Ketvirtadienį treniravimo sistemos studijų programą baigiantys studentai rinkosi į Kauno sporto halę. Tarp didžiulio studentų būrio buvo ir krepšininkas J. Valančiūnas.

Jo palaikyti atvykęs žurnalistas Vidas Mačiulis džiugia žinia pasidalijo ir su sekėjais „Facebook“ paskyroje.

Galima pamatyti, kad svarbios akimirkos nepraleido ir Alytaus „Wolves“ komandai vadovaujantis Kęstutis Kemzūra. Jis čia atvyko atsiimti magistro diplomo.

„Jonas Valančiūnas – vėl Kauno sporto halėje. Šįkart čia nežais. Jam bus įteiktas LSU bakalauro diplomas“, – rašė V. Mačiulis.

Apie studijas Lietuvos sporto universitete krepšininkas yra prabilęs anksčiau. Štai tinklalapyje lsu.lt J. Valančiūnas kalbėjo apie studijų programą ir tai, kaip vis dar bręsta kaip žaidėjas.

„Branda jaučiasi nuo sukauptos patirties, todėl žinių poreikį dar tikrai jaučiu. Universitete irgi esu tam, kad kaupčiau žinias. Mes tikrai turime nemažai praktinės patirties, kaip įveikti vieną ar kitą sunkumą, o sporto mokslas padeda tai padaryti.

Įdomu suprasti, kaip galima susitvarkyti su vienu ar kitu sunkumu, ir tai padeda darant karjerą. Kai tik ją pradedi, atrodo, kad viskas po kojomis, bet kai imi eiti tuo keliu, supranti, kad kuo daugiau žinių turėsi, tuo lengviau susitvarkysi su sunkumais“, – lsu.lt kalbėjo J. Valančiūnas.

Delfi primena, kad Lietuvos sporto universitete studijavo ir kiti žinomi sportininkai – Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai, boksininkas Eimantas Stanionis, disko metikas Virgilijus Alekna, lengvaatletė Austra Skujytė, irkluotoja Donata Karalienė, krepšininkai Valdemaras Chomičius ir Rimas Kurtinaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)