Užsidirba iš populiarumo

„Nenorėčiau atskleisti visų savo ateities planų, bet toliau žadu tobulėti grožio srityje. Taip pat turiu pasiūlymų išvykti dirbti į užsienį. Sunku Lietuvoje mados pasaulyje užsidirbti žmogui, kuris yra nepopuliarus. Aš gaunu pakvietimų, kurie finansiškai man naudingi. Nemanau, kad esu populiari, tačiau tikrai sulaukiu daug darbo pasiūlymų“, - DELFI kalbėjo gražuolė.

Atsisakė dainininkės karjeros

Elita turėjo puikią galimybę tapti garsia dainininke. Mergina kartu su Vita Jakutiene ir Viktorija Vaičaite buvo sukūrusios grupę „Dolce Vita“. Dainininkės bandė klausytojų simpatijas pelnyti apnuogintais kūnais ir demonstruojamu seksualumu. Grupę palikus V. Jakutienei planas užvaldyti pop muzikos pasaulį žlugo. Tiesa, Elita dėl to nė kiek negraužia nagų ir tikina, kad toks įvaizdis jai nebuvo priimtinas. „Nufilmavome seksualų klipą ir aš pasakiau, kad noriu eiti kitu keliu. Nenorėjau nuogybių, man tai nepatinka. Jei dainuočiau, tai rinkčiausi visai kitokio stiliaus dainas, turėjau kitą grupės viziją. Tačiau Vita matė grupę kitaip. Nusprendžiau pasitraukti, pasakiau, kad tai ne man“, - DELFI atviravo mergina.

Studijas atidėjo ateičiai

Baigusi 12 klasių Elita niekaip negalėjo apsispręsti, ką norėtų studijuoti. Mokykloje puikius pažymius gaudavusi mergina negalėjo apsispręsti, kurie mokslai jai įdomiausi. Gražuolę traukė ir menai, ir scena. Elita neslėpė, kad aplinkiniai, išgirdę merginos norą niekur nestudijuoti, pasmerkė ją. „Reikia daryti tai, ką nori pats, o ne kiti. Po mokyklos baigimo lankiau vizažistės, kirpėjos kursus. Supratau, kad tai ne man. Man maloniau, kai mane gražina, o ne aš kitiems darau makiažus“, - DELFI kalbėjo pašnekovė.

Elitos grožio paslaptys

Norėdama puikiai atrodyti Elita lankosi sporto salėje, sveikai maitinasi. Neseniai pradėjo lankyti hip hop'o stiliaus šokius, aerobiką. SPA procedūros merginos nevilioja. Išbandžiusi priauginamas blakstienas gražuolė nusprendė, kad tai labai nepatogu ir kur kas geriau būti be jų. Nors yra tokių, kurie teigia, kad Elita savo lūpas pasiputlino specialiais užpildais, mergina tai kategoriškai neigia. „Lūpų tikrai netobulinau, yra visokių būdų, kad jos atrodytų storesnės. Reikia mokėti darytis makiažą. Pasidažau ir nueinu į soliariumą tik tada, kai einu į vakarėlius. Nesveika kiekvieną dieną dažytis.“

Meilės dar nesutiko

Nors gražuolė „Facebook“ sulaukia daugybės žinučių su pasiūlymais susipažinti, tačiau tikino dar neturinti to vienintelio, kuris užkariautų jos širdį. Niekas Elitos nesužavi, su niekuo mergina nenori eiti į pasimatymus. Nevilioja merginos ir meilės prisipažinimai socialiniame tinklapyje. Elita atrašo tik į tas žinutes, kurios jai pasirodo nuoširdžios. „Mis Lietuva“ dalyvė gauna asmeninių žinučių ir iš vaikinų, kurie merginai už buvimą kartu siūlo prabangų gyvenimą. Tačiau gražuolės tai nevilioja. Elita teigia neįsivaizduojanti santykių už pinigus: „Sulaukiu žinučių ne tik iš vaikinų, bet ir merginų. Jos man rašo, kad aš puikiai atrodau, žavisi mano išvaizda, teigia, kad norėtų taip pat atrodyti. Tada tikrai atrašau, padėkoju už komplimentus. Neatrašau tik įkyruoliams.“

Svajonė tapti aktore

Merginos planuose – aktorinio meistriškumo studijos, apie kurias svajoja dauguma sceną mylinčių jaunuolių. Studijuoti scenos meną turi galimybę tik patys talentingiausi, o stojamieji egzaminai į aktorinį vyksta keliais etapais. Tačiau tas Elitos negąsdina. „Pradėsiu lankyti kursus, kurie padėtų pasiruošti stojamiesiems. Nežinau, ar aktorinio studijas pasirinksiu Lietuvoje, gal išvyksiu į užsienį“, - DELFI kalbėjo tamsiaplaukė. Elita neslėpė, kad sulaukė keleto pasiūlymų dirbti televizijoje, tačiau pagalvojo, kad tai ne jai, ir nusprendė atsisakyti. Viena iš merginos svajonių – tapti laidų vedėja, tačiau tokio pasiūlymo kol kas nėra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (484)