Apie ilgai planuotą pirkinį garsi dainininkė prabilo TV3 laidoje „TOP 3“. Ji sakė, kad apartamentus buvo nusižiūrėjusi, o dokumentuose išvydusi, kad terasa bendra, nusprendė ir ją nusipirkti.

„<...> Ir kaina buvo 700 000 eurų, tai dabar nusipirkome, kad mums priklausytų ta terasa, kad būtų tas vaizdas į jūrą. Mes su vyru nusprendėme, kad norime to“, – apie 200 kvadratinių metrų apartamentus Ispanijoje kalbėjo N. Bunkė.

Moteris ne kartą dalijosi vaizdais iš pasakiškų atostogų Marbeljos mieste.

Delfi primena, kad tai ne pirmas dainininkės nekilnojamojo turto pirkinys. Prieš kurį laiką ji prabilo ir apie naujus namus Lietuvos pajūryje. Į vidų žurnalistus įsileidusi moteris rodė išskirtinių apartamentų dizainą, pasirinktą stilių.

„Dirbti reikia. Žinau, žinau, kad labai pyksit ant manęs už tai, bet, žinokit, chebryte, nieko be to nebus, patikėkit manimi, nieko...“, – atvirai rėžė dainininkė Natalija Bunkė, pirmą kartą aprodžiusi naujus pajūrio namus.

Be to, netoli šios vietos ji buvo įsigijusi ir kitą būstą.

„Kas mane seka socialiniuose tinkluose, domisi manimi žiniasklaidoje, žino, kad prieš kelerius metus Klaipėdoje pardaviau savo namą. Jis buvo gana didelis ir jo išlaikymas kainavo nemažai pinigų. Kadangi vasarą ypač daug koncertuoju pajūryje, norėjau ten turėti jaukius namus, kur galima būtų ne tik grįžti po koncertų, bet ir praleisti laiką su šeima ir draugais.

„Takas į jūrą“ man pasirodė labai unikalus ir išskirtinis projektas. Juk visi, kurie nusprendžia atostogauti lietuviškame pajūryje, nori turėti savo asmeninį taką, vedantį prie jūros“, – mintimis apie naująjį būstą dalijosi N. Bunkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)