N. Bunkės įrašų, kuriuos ji viešina socialiniuose tinkluose ir kuriais sutiko pasidalinti su Delfi, buvo galima pastebėti, kad garsi pora apsistojo pas gerą bičiulį, šefą Roką Galvoną – Kipre vyras neseniai įsigijo nekilnojamojo turto.

Natalija instagrame paviešino ne vieną vaizdo įrašą, kuriame pasakojo, kaip mėgaujasi maistu, puikiu oru ir akį traukiančiais vaizdais. Smagi kompanija derina laisvalaikį namuose ir keliones po lietuvių pamėgtą salą.

Pasiplaukiojimai baseine, regis, tapo Natalijos kasdienybe atostogų Kipre metu – regis, pora mėgaujasi ne tik aktyviu, bet ir pasyviu poilsiu.

Prie Viduržemio jūros Natalija ir Edgaras paminėjo ir ypatingą sukaktį – rugsėjo 16-ąją viena garsiausių Lietuvos porų šventė savo vestuvių metines. Ta proga N. Bunkė instagrame vyrui skyrė įrašą, kurį papildė jautrūs žodžiai bei akimirkos iš prieš metus įvykusios šventės.

Pradžioje buvo galima girdėti Natalijos sūnaus Kristupo žodžius, kurie ne vieną privertė nubraukti ašarą. Toliau garsios atlikėjos įgarsintas tekstas buvo skirtas Edgarui.

„Ir mūsų meilės kelias prasidėjo. Tik pagalvok, kiek mes kartu užaugome – tu leidai man būti pačia tikriausia moterimi. Tvirtai ir pasitikint savim stovėti ant savo kojų. Ir aš žinau, kad tu tikrai esi šalia. Tad šių vienerių metinių proga noriu palinkėti mums nebijoti svajoti. Mes nė nepastebėsime, kaip laikysime rankose didžiojo dvaro raktus. Na, o draugai, pakelkite už mus taures! Palinkėsiu ir toliau eiti per gyvenimą susikabinus rankomis“, – kalbėjo Natalija.


Delfi primena, kad Natalija ir Edgaras susituokė privačioje ceremonijoje, poros santuoka sudaryta tik pačių artimiausių žmonių apsuptyje. Po kelių dienų kompanija išvyko į Maljorką.

Gan žvarbią ketvirtadienio popietę Natalija ir Edgaras oficialiai nusprendė susituokti ne Santuokų rūmuose, o viename iš sostinės senamiestyje esančių restoranų. Pirmieji į ceremonijos vietą atvyko santuokos liudininkai Jonas ir Simona Nainiai, o su jais – ir Natalijos sūnus Kristupas.

Ceremonijos metu dainas dovanojo Liepa Mondeikaitė. Porai žengiant prie altoriaus, ji atliko Edo Sheerano baladę „Perfect“. Įspūdingų sceninių kostiumų kūrimu garsėjančiai dainininkei vestuvinę suknelę privačiai ceremonijai per savaitę pasiuvo „InŽi“ mados namai.

Privačioje šventėje, į kurios vidų nei fotografų, nei žurnalistų, pora neįleido, dalyvavo J. ir S. Nainiai, L. Mondeikaitė su vyru, Natalijos sesuo Kristina Ivanova su mylimuoju, Saugirdas Vaitulionis, Naglis Bierancas ir Lukas Gricius, o svarbiausia – abiejų jaunavedžių tėvai.

Paskelbus, kad pora oficialiai tapo vyru ir žmona, Natalija ir Edgaras pasibučiavo, o bičiulė Liepa uždainavo N. Bunkės dainą – „Aš savo laimę radau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)