– Domantai, papasakok apie save.

– Gimiau ir augau Kaune, būdamas kažkur 15 metų išsikrausčiau iš Kauno ir dabar gyvenu šiek tiek už jo. Šiaip, kalbus bei drąsus buvau ne visada. Dar puikiai atsimenu, kaip vaikystėje bijodavau nueiti ir kažką nusipirkti kioske, nes bijodavau kalbėti su pardavėja. Aišku, vieną kartą mama iškėlė ultimatumą, kad nieko man nebepirks, kol nenusipirksiu pats, tad taip ir persilaužiau... (juokiasi) O šiaip, iškalbą ir drąsą paveldėjau iš savo tėvelių, visąlaik vaikystėje žinojau, kad kažkada su tuo dirbsiu, tai buvo mano svajonė, kuri, vat, ir pildosi... (šypsosi)

– Pasakoji, kad iškalbą paveldėjai iš tėvų. Kuo jie užsiima?

– Mano šeima – labai šaunūs žmonės, vargu, ar galėčiau įsivaizduoti šaunesnę šeimą. Tėtis – mano vaikystės svajonės idealas, dirbęs radijuje, šiek tiek televizijoje. Užaugau stebėdamas jo vedamus renginius – tai padėjo man tobulėti svajonės link. Mama – visokeriopas ramstis gyvenime, visuomet ir visur stengiasi man padėti, mane palaikyti. Na, pastaruoju metu ir man tenka atsilyginti tuo pačiu. Nors su mama praleidžiu daugiau laiko, su abejais tėvais labai daug kalbuosi, tad visuomet ir aš žinau, kaip ir kodėl jiems sekasi gyvenime bei ką jie veikia. Ir jie visa tai žino apie mane. Na, o močiutės – labiausiai besirūpinantys manimi žmonės pasaulyje, joms visuomet rūpi, ar aš pailsėjęs, ar šiltai apsirengęs, ar neslidu vairuoti mašiną ir t.t. Žodžiu, gražesnės šeimos nė negalėčiau įsivaizduoti, labai visais džiaugiuosi (šypsosi).

– Ką be kalbėjimo ir studijų dar veiki?

– Na, „kalbėjimas“ užima mano didžiąją gyvenimo dalį, nes darbas radijuje ar renginių vedimas atima tikrai daug laisvo laiko, bet be viso to taip pat organizuoju renginius, jei lieka laiko – visuomet pasportuoju. Pastaruoju metu vėl atgaivinau savo seną aistrą – kurti video klipus. Taigi, jei tik kyla kokių idėjų ar pamąstau apie kažką, kas mūsų visuomenėje nėra gerai, stengiuosi tai perteikti arba rimtai, arba ironiškai ir paversti video klipukų, kurį po to pasidalinu su savo Facebooko bendruomene. Taip pat nemažai laisvo laiko praleidžiu mieste, labai mėgstu bendrauti su nepažįstamais žmonėmis ir taip susirasti naujų, įdomių pažinčių.

– Ką apie tavo talentą kalbėti mano artimieji?

– Antrosios pusės neturiu, bet visi kiti išvardintieji vertina labai skirtingai. Šeima tai matė nuo pat vaikystės, pasakodavo, kad kalbėdavau nesustodamas, tai jie net išmokdavo manęs negirdėti, nes negalėdavo susikaupti kitiems darbams (juokiasi). Bet nuo pat vaikystės tai labai skatino ir, tikriausiai matė, kad pasuksiu taip pat šou biznio link, išnaudosiu šią Dievo dovaną. Na, o visi draugai bei pažįstami žmonės džiaugiasi mano tokiu „talentu“, nes visuomet apie beleką galime užvesti įdomius pokalbius, įdomias diskusijas, taip pat nestokoju humoro jausmo, tad su manimi jiems liūdna nebūna. Apibendrinant, visi mano šį „talentą“ vertina labai teigiamai ir skatina mane tobulėti bei judėti savo svajonės link.

– Kodėl tave taip traukia televiziniai ir internetiniai projektai?

Tuo, kad tai taip pat yra žingsniai mano svajonės link. Jie padeda žmonėms matyti mane, taip pat padeda atskleisti save ir parodyti visiems, koks esu iš tiesų ir ką sugebu. Esu dalyvavęs jau dviejuose projektuose, bet tikrai sutikčiau sudalyvauti ir dar keliuose, jei tik gaučiau pasiūlymų ir jie būtų įdomūs. Visi projektai įneša įvairovės į gyvenimą, pakeičia rutiną, galų gale, verčia tobulėti – tuo jie mane ir traukia.

– Ką tau reiškia dėmesys? Kodėl nori būti žinomas?

Kadangi esu narcizas, dėmesys man reiškia labaI daug. Per prievartą į save nesistengiu atkreipti dėmesio, bet visuomet džiaugiuosi, jei žmonės jį atkreipia dėl mano veiksmų, mąstymo. Visuomet nusišypsau, jei girdžiu ar matau, jog gatvėje mane atpažįsta ar apie mane kalba – tai sukelia man labai daug gerų emocijų. Ir išvis, nesuprantu, kaip gali būti įdomu gyventi būnant pilkam bei liekant visiškai nepastebėtam ar neįvertintam, visur gyvenime stengiuosi išvelgti kažkokią prasmę, tad, mano manymu, kiekvienas norime, jog mūsų visus veiksmus pastebėtų ir įvertintų. Taip pat ir su „Facebooku“. Kad ir kaip tai neigtume, viską keliame dėl to, kad sulauktume kuo daugiau palaikymo, šiuo atveju „LIKE valiuta“. Tad mano gyvenime dėmesys reiškia tikrai daug.

O žinomas noriu būti dėl kelių priežasčių: kaip pirmąją įvardinčiau tą patį narciziškumą, o antroji būtų tai, kad tai taip pat yra dalis mano vaikystės svajonės. Žinomumas yra 100% susijęs su šou bizniu, o kadangi aš noriu būti žymiu šou biznio atstovu bei dirbti su tuo, todėl kartu ir noriu būti žinomu. Iš tikrųjų, labai konkrečios priežasties, kodėl noriu būti žinomu, įvardyti negaliu, tiesiog būna dalykų, kurių norisi ir tiek. Aišku, aš gyvenime darau tai, kas man patinka, tai, kas man kelia šypsena, tai, nuo ko aš laimingas, o jei dėl to tapsiu ir žinomas – tik geriau. Vėlgi, per prievartą to nesistengiu forsuoti (šypsosi).