DELFI komanda nusprendė su žinomomis dainininkėmis praleisti dieną ir iš šalies pastebėti, kaip Natalija su Katažina iš tiesų bendrauja gyvenime.

K. Niemycko su N. Bunke susipažino prieš dvejus su puse metų. Moterys tikina, kad per visą tą laiką jos dar niekada nebuvo susipykusios. „Draugės amžinai“, - pliaukšteli delnais linksmos damutės.

Darbuose paskendusios moterys tądien turėjo neplanuotų reikalų - sugedo Natalijos automobilis. Todėl N. Bunkė iš salono buvo pasiėmusi naujutėlaitį „Audi A5 Sportback“. Dar neišbandyta transporto priemonė ir nuoširdi Katažinos kompanija kaip mat pataisė atlikėjoms nuotaiką.

„Čia kaip mano buvusio vyro mašina“, - nustemba Natalija išvydusi transporto priemonę.

„Užpraeito vyro ar praeito vyro?“, - pasitikslina Katažina. „Praeito, - nuramina scenos kolegė. - Viskas jau praeity. O gal dar ateity?..“

Važinėdamos po miestą ir tvarkydamos savo reikalus, moterys prisiminė jųdviejų draugystės pradžią, kuri daugeliui atrodė neįtikėtina, ir pirmąjį susitikimą. „Sėdžiu ramiai savo ir Bunkaus namuose, geriu vyną su Zvonkum“, - pradeda pasakojimą N. Bunkė.

„Tuomet dalyvavau projekte „Kviečiu vakarienės“. Ne šeimininkė esu, gaminu šiaip sau. Bet norėčiau tikėti, kad per tuos metus jau patobulėjau. Po filmavimo karštis muša, temperatūra. Skambinu Deivydui: „Ką tu?“. Jis sako: „Aš pas Nataliją, geriam vyną. Tai atvažiuok.“ Nors nieko blogo nepagalvojau, bet moteriškas pavydukas buvo. Net dar labiau temperatūra pakilo: „Kaip čia dar mane kviečia?“ Jis sako: „Natkė nori su tavimi pakalbėti“. Ji man tokia sava iš karto pasirodė. Sako, arbatos padarys man su citrina. Dvejojau, ar važiuoti. Tačiau pagalvojau, kad tuomet gal išsisklaidys abejonės. Bus proga su Natalija susipažinti artimiau, - pasakoja K. Niemycko. - Nuvažiavau į visą parą dirbančią parduotuvę, nupirkau buteliuką - susipažinimui. Ir važiuodama galvoju, kad galėjo man Deivydas ir nepasakyti, pameluoti, kad apsaugotų mane nuo papildomo streso. Bet kai atvažiavusi susipažinau su Natalija, viskas tapo aišku“.
Natalija Bunkė ir Katažina Niemycko

„Supratai, kad meile tarp mūsų nekvepia. Ir nuo tos dienos mes - draugės amžinai, - juokiasi Natalija. - Nors, kai sužinojau apie Katažiną, maniau, pasidarys sau piarą ir mes Zvonkų. O aš už Zvonkų ragais nagais kovosiu. Norisi, kad jam viskas būtų gerai. Tačiau niekada neįsivaizdavau, kad su Deivydo drauge gali būti blogi santykiai. Visada svajojau, kad su jo mergina būtų tokie santykiai, kaip dabar su Katažina.“

K. Niemycko prisipažino, jog po pirmojo pasimatymo su D. Zvonkumi nesitikėjo, kad tarp jų bus kažkas rimto: „Galvojau, fainai praleisiu laiką. Jam kažkada tai pasakojau, kad pirmas įspūdis buvo nekoks. Pakvietė kavos, sėdi ir tyli. Tačiau po to greitai reabilitavosi“.

Natalijai buvo gana netikėtas jos buvusio vyro skambutis padėti jo širdies draugei apsirengti, nes jiedu kartu dainuos televizijos laidoje.

„Kitą dieną gaunu nuotrauką iš Natalijos, ar medžiaga suknelei man tinka?, - prisimena Katažina. - Tada pasiūlė atvažiuoti pas ją - per pusvalandį, sako, pasiūs man suknelę. Sėdžiu aš pas ją su vienais apatiniais, ji man suknelę siuva“.
Natalija Bunkė ir Katažina Niemycko

„Danielius, vaikšto po butą... Galvoju, pamatytų mus dabar žurnalistai - nepatikėtų. Ir per dvejus su puse metų nesusipykome. Dėl vyrų tikrai nereikia pyktis. Nors mūsų šeimos atsargiai į šią situaciją žiūrėjo. Močiutė sako: „Oj, būk atsargi, atims ji iš tavęs namą.“ Kad jis būtų mano, gal ir būtų galima atimti“, - juokėsi N. Bunkė.

„Man taip pat žmonės sakydavo: „Tu tik nebūk tokia patikli.“ O kai kurie iki šiol negali patikėti, kas čia vyksta“, - neslėpė K. Niemycko.

Natalija atskleidė, jog Jakuose, buvusiuose jos ir D. Zvonkaus bendruose namuose, dabar jie visi kartu daro remontą ir ruošiasi vasarai.

„Katažinai su Zvonkum paruoštas atskiras miegamasis, man - atskiras su būsimu vyru“, - atviravo N. Bunkė.

Susibičiuliavusios atlikėjos negailėdavo viena kitai patarimų profesiniuose dalykuose, tačiau susilaikydavo nuo pastabų apie asmeninį gyvenimą.

„Stengiamės pasisemti patirties viena iš kitos. Aš greitai susinervinu dėl menkniekių. Jautriai į viską reaguoju. Iki šiol žiūrėdama į Nataliją stebiuosi, kaip galima taip atsiriboti nuo problemų. Deivydas - toks pat. O aš savaitę galiu apie tai galvoti, pergyventi. Tačiau dabar stengiuosi į viską reaguoti ramiau“, - pasakoja Katažina.

„Asmeniniame gyvenime esame labai skirtingos. Jos gyvenimas yra ne mano reikalas. Aš galiu pasakyti savo nuomonę, bet tik tiek. Lygiai taip pat ir Katažina. Niekas kitas nežino tiek mano paslapčių, kiek ji su Liepa (L. Mondeikaitė). Kai mes trys susitinkame, paverkiame, aptariame savo gyvenimą, padėkojame viena kitai, pasakome, kad labai mylime viena kitą, - savo apie tarpusavio santykius pasakoja N. Bunkė. - Mes kartu dažnai leidžiame laisvalaikį.“

Paklaustos, ar pavydi viena kitai, atlikėjos neslepia, kad šis jausmas joms yra svetimas.

„Aš visko pavydžiu Natalijai. Aš esu labai pavydus žmogus. Juokauju, - juokiasi K. Niemycko. - Ir Natalija man pavydi. Matau iš akių.“

„Pavydi tada, kai kažko neturi. O aš turiu viską. Tik vyro neturiu“, - mano N. Bunkė.

„Turi tu gerbėjų. Tik nenori jų matyti“, - prieštarauja bičiulė.

„Man tie vyrai yra taip vienodai... Paskutiniu metu vyro draugija man nėra svarbi. Matyt, kažkuris vyras mane sugadino“, - įgėlė savo buvusiems sutuoktiniams N. Bunkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (951)