Ilgų plaukų perukas, priaugintos blakstienos, ryškus makiažas. Monika Šalčiūtė iškart traukia akį. Iš savo ryškaus įvaizdžio ji sugeba puikiai užsidirbti. Monika tvirtina jau septynis metus pragyvenanti dėl to, kad yra žinoma. Ji finansiškai padeda net savo artimiesiems.

„Vienas mano įrašas socialiniame tinkle kainuoja 550 eurų ir dar mokesčiai. Man atrodo, esu tikrai per mėnesį užsidirbusi 7 tūkstančius. Bet čia buvo daugiausiai“, - LNK gyvenimo būdo laidai „Nuo... Iki...“ pasakojo M. Šalčiūtė.

Dabar žinomų žmonių nuotraukos internete su įvairiais produktais ir raginimu juos įsigyti jau nieko nestebina, tačiau Monika buvo viena pirmųjų, kuri subūrė didelę gerbėjų armiją. Seksualios nuotraukos demonstruojant visus kūno privalumus ir kasdien viešinamos asmeninio gyvenimo detalės. To, kaip ji pati tvirtina, užteko, kad ji patrauktų dėmesį.

„Sunku susitaupyti, kai esi vienas. Reikia mokėti nuomą, mokesčius, gyvybės draudimą, padėti broliui. Niekada neleidžiu už save mokėti vaikinams, jei nueinu į pasimatymą“, - pasakojo M. Šalčiūtė.

Kai Monikai buvo 15, mirė jos mama. Su broliu ir seserimi jie liko visiškai vieni. Tėvas jų namus paliko dar prieš tai ir vaikais nesirūpino net mamai mirus. Nuo tada ji ne kartą sirgo depresija.

„Kai užaugi alkoholikų šeimoje, kai netenki tėvų... Mano mama negėrė, tėvas gėrė ir kėlė ranką prieš mane. Kur nesirgsi depresija. Iš pradžių maniau, kad aš esu emocionalesnė. Kartą nutariau pasitikrinti ir man pasakė, kad esu linkusi į depresiją. Pasveikti yra labai sunku“, - pasakojo Monika ir pridūrė, kad sunkiausiais gyvenimo momentais jai niekas nepadėjo.

Monika Šalčiūtė

Pastaruosius metus Monika buvo dingusi iš Viešumos. Daugelis spėliojo, gal jaunos, ekscentiškos merginos žvaigždė užgeso. Monika prisipažįsta, kad visus šiuos metus ji sunkiai sirgo depresija. Savijauta esą buvo tokia, kad negalėdavo pakilti iš lovos.

„Tau nereikia priežasties verkti. Tiesiog apima emocijos. Ir vos išgirdęs kokią liūdnesnę dainą... Kartą rengiau viešą konferenciją, buvo pokalbis, pasakojau apie savo patirtį ir socialinius tinklus. Buvo didelė salė, daug žmonių ir aš apsiverkiau scenoje. Kitas žmogus tikrai nesupras, kodėl“, - apie išgyvenamus sunkumus kalbėjo M. Šalčiūtė.

Nors sumos, kurias Monika užsidirba dėl savo žinomumo, kaip ji pati sako, nemenkos, ji teigia nieko gyvenime nesusitaupiusi ir neįsigijusi.

Internete Monika atrodo atsipalaidavusi, tačiau prieš publikuodama nuotrauką, ji viską kruopščiai apgalvoja iki smulkmenų. Sirgdama Monika buvo priaugusi dešimt kilogramų, todėl ne kartą prašė TV laidos kūrėjų atidėti šį interviu.

Socialiniame tinkle „Facebook“ Monika turi daugiau nei 260 tūkst. gerbėjų, o dėmesio iš vaikinų ji sulaukia net eidama gatve. Prieš dvejus metus M. Šalčiūtė sako susitikinėjusi su vienu žinomiausių Lietuvos krepšininkų Donatu Motiejūnu. Mergina yra skridusi pas jį į JAV, kur jis tuo metu žaidė.
Ji tikėjosi, kad šie santykiai – rimti. Tačiau netrukus sužinojo, kad krepšinio žvaigždė tuo pat metu susitikinėja su dar keliomis merginomis.

„Dabar nežinau, ar draugavau, ar meiluže buvau. Tokius santykius noriu išbraukti iš savo gyvenimo. Buvau apgauta, buvo daug melo, buvo kalbėta visai kitaip“, - nusivylimo D. Motiejūnu neslėpė M. Šalčiūtė.

Po vienos viešnagės pas Donatą JAV grįžusi Monika sužinojo, kad lenkaitė Paulina laukiasi nuo Donato vaiko. Prieš metus porai gimė sūnus, o šiemet jiedu susituokė.

Renginio akimirka / FOTO: Audronis Vitkus

„Į JAV skraidė tokios kaip aš šešios ar septynios. Nes jeigu aš į socialinius tinklus įdėdavau kokius nors įrašus su kokia nors užuomina, man iškart prisistatydavo ir sakydavo: žinok aš irgi tą mėnesį buvau pas jį“, - atvirai apie tai, kaip buvo apgaudinėjama žinomo krepšininko, papasakojo M. Šalčiūtė.

Prieš metus Monika sutiko savo dabartinį mylimąjį Dovydą. Jis – programuotojas, ramaus būdo patikimas vaikinas. Socialinių tinklų žvaigždė neseniai persikraustė į jo namus.

Houseoforda nuotr. / Monika Šalčiūtė ir Dovydas Bagdonas

„Jis yra protingas, aukštas, gražus. Man labai patinka aukšti vaikinai, nes pati esu mažutė. Jis gražus ne man vienai. Daug kam gražus. Jis labai rūpestingas žmogus. Bent jau šiandien, o kaip bus ateityje, nežinau. Tikiuosi, kad visą laiką taip bus. Mes kartu dar tik metus laiko, bet jis rūpinasi manim, o aš rūpinuosi juo. Daug dalykų mes išgyvename kartu“, - puikiai besiklostančiais santykiais su širdies draugu Dovydu džiaugėsi M. Šalčiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (509)