Žinoma moteris į areną atvyko kartu su draugu - Arnu Šleiniu, su kuriuo susipažino projekte „Tobulas mačas“. Rungtynėse buvo matyti, kad pora gerai leidžia laiką, meiliai vienas su kitu bendrauja.

Monika Šalčiūtė su Arnu Šleiniu:

Šalia jų buvo galima pastebėti ir verslininką Danielių Bunkų, krepšininką Rimantą Kaukėną, Rasą Vilkienę, modelį Simoną Starkutę, Igną Barkauską su žmona Gabija Veronika ir kitus.

Rungtynių akimirkos – galerijoje:

Delfi primena, kad LKL reguliarusis sezonas eina į pabaigą, o pirmą vietą jame jau užsitikrinęs Kauno „Žalgiris“ (25-4) neįtikėtinai klupo. 27:0 atkarpą antrame ketvirtyje surengę Vilniaus „Wolves-Twinsbet“ (22-8) šventė 97:93 (17:26, 35:13, 25:26, 20:28) pergalę prieš kauniečius.

Tai buvo jau penktasis komandų mūšis šį sezoną. Pirmąją tarpusavio dvikovą „Wolves Twinsbet“ laimėjo 75:64, tačiau savo arenoje kauniečiai atsirevanšavo su kaupu – 79:55. Tuo tarpu Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) ketvirtfinalyje „Žalgiris“ startavo laimėdamas 95:76, o antrasis mačas baigėsi lygiosiomis (82:82).

„Wolves Twinsbet“ tapo pirmuoju reguliarųjį sezoną baigusiu „Betsafe-LKL“ klubu bei finišavo trečiojoje vietoje. Tiek jie, tiek žalgiriečiai savo varžovus sužinos po kitų komandų mačų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)