Žinią apie tai, kad nuo šiol ji – vieniša moteris, „Delfi“ patvirtino pati Monika.

„Taip, mano širdis dabar laisva“, – sakė M. Liu.

„Eurovizijoje“ šiais metais Lietuvai atstovavusi garsi atlikėja neslėpė, kad šiuo metu jaučiasi laiminga.

„Turiu šunį. Vietoj vyro gal kartais išties geriau turėti šunį“, – juokėsi ji.

Skyrybų priežasties Monika neatskleidė, tačiau užsiminė, kad su mylimuoju išsiskyrė draugiškai.

„Netrukus pristatysiu ir naują dainą“, – baigdama pokalbį šyptelėjo M. Liu.

Delfi primena, kad apie asmeninį gyvenimą žinoma atlikėja niekada nekalbėjo atvirai, tačiau neslėpė, kad turi širdies draugą.

Monika Liu spaudos konferencijoje po patekimo į finalą

Na, o „Eurovizijos“ dainų konkurse šiemet gegužę įvyko istorinė akimirka – finale pirmą kartą skambėjo kūrinys lietuvių kalba. Jį atliko šių metų Lietuvos atstovė Monika Liu. Akivaizdu, kad elegantiškieji „Sentimentai“ sužavėjo net ir tuos, kuriems lietuvių kalba svetima. Arenoje šio kūrinio metu netilo plojimai, o pabaigoje finalininkę publika įvertino dar didesnėmis ovacijomis.

Atlikėja akivaizdžiai mėgavosi savo laiku scenoje. Panašu, kad Lietuvos atstovės pasirodymu mėgavosi ir žmonės arenoje. Dar tik pradedant dainuoti, minioje pasigirdo palaikantys plojimai, o skambant baigiamiesiems akordams, Moniką Liu užliejo džiaugsmingų šūksnių banga.

Lietuvos atstovė šiuo metu šalyje yra viena populiariausių ir geriausiai vertinamų scenos atlikėjų. Baigusi Klaipėdos universitetą, kur studijavo džiazą, Monika išvyko studijuoti į JAV, gyveno Londone, o vėliau grįžo į Vilnių.

Nuo debiuto 2015 m. Monika Liu išleido tris albumus ir dar daug singlų.

Neseniai ji itin daug darbavosi televizijoje – buvo pakviesta dalyvauti dviejų Lietuvos talentų šou – „Lietuvos Balsas“ ir „Kaukės“ – komisijoje.

Anot atlikėjos, apie dalyvavimą „Eurovizijoje“ ji svarstė jau daug metų, o laikas jai pasirodė tinkamiausias dabar – jos daina „Sentimentai“ tapo po ilgo laiko lietuviškai „Eurovizijoje“ suskambusia daina, o šio kūrinio prasibrovimas iki finalo dovanojo ir istorinę žymę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)