Vakaro metu restorane apsilankė Inga ir Aivaras Stumbrai, Karolina Liukaitytė, Anžela Adamovič, Ingrida Martinkėnaitė su širdies draugu Mindaugu Urbonu, Kristina Tarasevičiūtė ir daugelis kitų. O visam vakarėliui dirigavo Saulenė Chlevickaitė, kuri drąsino svečius gamintis, bandyti ir ragauti naujus skonius.

Vienai iš restoranų įkūrėjų Rūtai Bitvinskaitei mintis atidaryti tokio tipo maitinimo įstaigą kilo lankantis Mongolijoje. Jauną moterį sužavėjo klajoklių šalyje itin populiarūs restoranai. „Džiaugiuosi, kad Lietuvoje mes esame pirmieji, kviečiantys žmones pasimėgauti maistu tokio tipo restorane“, – sako „InContro Hot Pot“ vadovė.

Kiekvienas klientas, užėjęs į „InContro Hot Pot“, išsirenka jam labiausiai patinkantį sultinio skonį. Ant stalų kiekvienam klientui yra sumontuotos indukcinės viryklės, tad maistas visada būna karštas. Iš plataus meniu asortimento užsisakomi ingredientai, kuriuos keletą minučių pavirus sultinyje ir pagardinus specialiu padažu, galima ragauti.

Jūros gėrybės, šitake grybai, arkliena, aviena, jautiena, įvairios daržovės, rankų darbo makaronai – tai tik keletas maisto produktų iš plataus meniu. Visų ingredientų skoniai puikai dera vienas su kitu, tad kiekvienas sau ras tai, kas patinka labiausiai. Visų šių ingredientų šventinio vakaro metu turės galimybę paragauti kviestiniai svečiai.

„Daugelį klientų iš pradžių išgąsdina mintis, jog neva patiems reikės gamintis. Jokiu būdu – mūsų restorane nereikia stovėti prie viryklės. Skirtingai nei kitose vietose, vakarienė „InContro Hot Pot“ primena ritualą, kuomet maistu yra mėgaujamasi. Neįsivaizduoju geresnės vietos pirmiesiems pasimatymams, kuomet vyrauja nejauti tyla. Čia tokios tikrai nebūna. Beje, mūsų meniu puikiai tinka ir savo figūrą itin prižiūrinčioms damoms – maistas yra nekaloringas, sveikas“, – juokiasi R. Bitvinskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)