Šiuo metu televizijos kulinariniame šou jėgas bandanti mergina pasakojo, kad ši fotosesija turėjo vykti prieš jų vestuves. Dėl darbų gausos teko ją atidėti. Liucina pasakojo, kad dažnai sumąstanti įvairių fotosesijos idėjų savo klientams, bet pati įsivaizdavo jaukias ir šiltas nuotraukas, kuriose bus su savo artimiausiu žmogumi.

„Savo povestuvinėje fotosesijoje norėjome atrodyti tokie, kokie esame iš tiesų. Mūsų rytas neįsivaizduojamas be rytinės kavos, gitaros, nes Tadas man dažnai dainuoja. Net mūsų vestuvinės nuotraukos nėra tokios, kokių dabar daroma daugiausia - nevažiavome į traukinių stotį fotografuotis su lagaminais (juokiasi). Norėjome, kad viskas atrodytų labai natūraliai. Dėka mūsų ryto akimirkas įamžinusio fotografo Ramūno Tangurio parodėme, kad fotosesija lovoje gali atrodyti jaukiai, gražiai ir šiltai, o ne vulgariai“, - DELFI fotosesiją komentavo L. Rimgailė, su renginių vedėju Tadu aukso žiedus sumainiusi vasaros pradžioje.

Fotosesijos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)