„Labai gerai sekėsi. Įrašėme dainą. Dar kartą skrisime jos truputėlį pataisyti ir pagerinti. Dabar turėjome tiktai vieną dieną dainos įrašams“, - naujienų portalui DELFI kalbėjo dainininkė.

Mia Paryžiuje lankėsi pirmą kartą, tačiau laiko apžiūrėti miesto lankytinas vietas moteris pasakoja nesuradusi: „Buvo tik poilsis, miegas ir darbas. Daugiau nieko kito.“

Kalbėdama apie būsimą klubinio skambesio eurovizinę dainą, moteris išlieka paslaptinga. Tik patikina, kad dabartinės pastangos tikrai bus vertos galutinio rezultato, kurį klausytojai pirmą kartą išgirs prasidėjusių „Eurovizijos“ atrankų metu: „Daina yra įspūdinga, klausosi labai gerai. Kol kas mes jos neplanuojame duoti ir radijo stotims. Su ja pirmą kartą pasirodysiu televizijoje.“ Atlikėja dar neatskleidžia ir dainos pavadinimo.

Ji patvirtino, kad užsienyje dirbo ne tik su pasaulinio lygio muzikos žvaigždės Rihannos muzikos prodiuseriu, bet ir ivienos žymios Prancūzijoje grupės nariu.

Dar prieš kelionę į Prancūzijos sostinę atlikėja Mia atskleidė, kad artėjančiam darbų maratonui ruošiasi labai atsakingai. Moteris pasakojo net pakeitusi gyvenimo būdą, pradėjusi intensyviau sportuoti ir daugiau ilsėtis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)