"Mano gydytojas nurodė man Danielio Freemano (Danielio Frimano) ligoninėje gydytis nuo vaistų, kurie man buvo skiriami dėl kaklo sužeidimo, priklausomybės", sakoma M. Griffith pranešime, kurį paskelbė jos atstovas.

"Labai vertinu visų susirūpinimą ir esu įsitikinusi, jog gerbsite mano ir mano šeimos privatumą", - prašė aktorė. Tai ne pirmas kartas, kai 43 metų aktorė, kuri už vaidmenį 1988-ųjų "Dirbančioje merginoje" (Working Girl) yra gavusi "Auksinį gaublį" ir buvo nominuota "Oskarui", dalyvauja reabilitacijos programoje. 9-ojo dešimtmečio pradžioje ji gydėsi nuo narkotikų ir alkoholio priklausomybės.

Ligoninės atstovė spaudai nieko nekomentavo, tik sakė, jog šios katalikiškos nepelno įstaigos Los Andžele pacientai paprastai čia apgyvendinami ir dalyvauja 12 etapų programoje, kurios metu bendrauja vieni su kitais ir skaito. Savo tinklalapyje M. Griffith neseniai paskelbė, jog trečiadienį dalyvaus ABC ryto pokalbių laidoje "Nuomonė" ("The View) ir kol kas neaišku, ar laidos rengėjai pasikvietė kitą pašnekovą.

M. Griffith motina yra Tippi Hedrin (Tipi Hedrin), viena mėgstamiausių Alfredo Hitchcocko (Alfredo Hičkoko) aktorių. M. Griffith, įžymi savo lėlės balsu ir išraiškinga figūra, suvaidino daugiau kaip 50-yje filmų, tarp jų - Briano DePalmos (Brajano Depalmos) "Dvejopame kūne" (Body Double, 1984 metai), "Tuštybių lauže" (Bonfire of the Vanities, 1990) ir "Lolitoje" (Lolita, 1997).

M. Griffith buvo ištekėjusi keturis kartus, iš jų du kartus - už aktoriaus Dono Johnsono (Dono Džonsono) ir turi tris vaikus. Dabartinį savo vyrą, aktorių Antonio Banderasą (Antoniją Banderasą) ji sutiko 1995 metais, kai kartu su juo filmavosi romantinėje komedijoje "Du - tai jau per daug" (Two Much).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją