Vos prasidėjus LNK šokių projektui, Merūnas į Ispaniją išvyko rugsėjo 9-ą, o jį ant parketo prieš TV kameras pakeitė suktuoktinė Erika Vitulskienė ir projekto vedėjas Andrius Butkus. Televizija iki paskutinės akimirkos kruopščiai saugojo paslaptį apie garsenybės išvykimą, tačiau pats operos solistas nė neketino dangstytis.

„Taip, tai yra tiesa. Jie (E. Vitulskienė ir A. Butkus - DELFI) mane keis, nes kitaip neišeina. Tai nebuvo mano kaprizas, man reikia išvykti. Tik su šia sąlyga sutikau dalyvauti projekte. Erika su Andriumi vietoje mūsų pasirodys keturiose laidose. Jeigu jie iš projekto neiškris, sugrįžęs šoksiu. Jeigu iškris, su Ieva sugrįžti jau nebegalėsime“, – DELFI dar prieš išvykdamas į Bilbao kalbėjo M. Vitulskis.

Neseniai išaiškėjo, jog Merūnas, dalyvaudamas šokių projekte, turi ir daugiau įsipareigojimų. Operos solistas dalyvauja Virigilijaus Noreikos atsisveikinimo su didžiąja scena koncertų ture. Turo datos sutampa su Merūno darbų Bilbao grafiku.

Naujienų portalą DELFI apie trumpas Merūno viešnages Lietuvoje vyksntant šokių projektui, kuriame jis dalyvauja formaliai, informavo skaitytojai. Išaiškėjo, jog dainininkas atskrenda į Lietuvą ir dalyvauja V. Noreikos atsisveikinimo turo koncertuose. Jie jau vyko rugsėjo 8, 21 ir 30 dienomis. Rugsėjo 30-oji – sekmadienis – diena, kai LNK tiesiogiai transliuoja „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“. Merūnas tuo metu pasirodė V. Noreikos koncerte Kaune.

„O kaip jūs galvojat? Be abejo, Merūnas atskrenda į koncertus. Tai yra nesąmonių kampelis, kai Merūnas atskrenda ir vyksta koncertas, Merūnas gyvas stovi scenoje, o tuo metu televizijoje rodomi interviu, kai jis (Merūnas - DELFI) aiškina, kad yra Ispanijoje. Kas gali tokias nesąmones daryti? Visi mūsų koncertai įvyko ir į visus buvo atskridęs Merūnas – į Alytų, į Vilnių, į Kauną“, – DELFI pasakojo V. Noreikos koncertų turo prodiuseris Eugenijus Šaltis.

Pasiteiravus, kiek laiko atlikėjui prireikia pasiruošti koncertui, E. Šaltis patikino, jog Merūnas ilgai neužtrunka. Anot turo organizatoriaus, operos solistas daug repetavo vasaros metu, todėl prieš koncertus ilgoms repeticijoms nebetenka gaišti laiko.

„Mes puikiai susitvarkome, nereikia daug tų repeticijų, daug dirbome liepą ir rugpjūtį“, – kalbėjo jis.

Tuo metu „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ prodiuseris Laurynas Šeškus DELFI paaiškino, kad jam žinomi trumpi Merūno vizitai Lietuvoje.

„Merūnas eteryje pasirodys jau kitą savaitę. Apie jo parskridimus į Lietuvą žinome. Į šokius jis neparskrenda, nes norint šokti reikia dirbti penkias dienas per savaitę. Per dieną to neišmoksi“, – kalbėjo L. Šeškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)