M. Adomaičiui su mylimąja gimė sūnus.

Socialiniuose tinkluose aktyvus muzikantas paviešino pirmąją vaikelio nuotrauką ir šalia brūkštelėjo trumpą komentarą.

„Mano sūnus. Adomas Adomaitis. Tegul Dievas laimina jį ir mano žmoną“, – jautriai pakomentavo jis.

Šeimos pagausėjimo naujienos greitai sulaukė artimųjų, kolegų ir kitų sekėjų sveikinimų.

Muzikos kūrėjas ir jo išrinktoji aukso žiedus sumainė 2021 metų spalio 16-ąją. Smalsuolių ar netikėtų svečių porai tąkart veikiausiai pavyko išvengti, kadangi jaunieji pasirinko susituokti už santuokų rūmų ribų.

Ši santuoka atlikėjui – antroji. Prieš tai jis savo gyvenimą kūrė su pirmąja žmona bei tuometine savo vadybininke Diana Adomaite, tačiau pora išsiskyrė.

Delfi TV laidoje „Nepatogūs klausimai“ dalyvavęs M. Adomaitis tikino, kad apie asmeninį gyvenimą kalbėti nemėgstantis.

„O kam apie triūsikus kalbėt? Nemėgstu apie tai pasakot. Aš turiu savo gang’ą, labai neprisileidžiu svetimų žmonių. Tam man reikia laiko. Dėl ko įvyko mano išsiskyrimai su moterimis? O, čia Dievo keliai nežinomi...“, – sakė pašnekovas.

M. Adomaitis pramogų pasaulyje žinomas kaip muzikos prodiuseris, atlikėjas ir kūrėjas. Vienas jo žymiausių kūrinių, nuskambėjusių gerokai už Lietuvos ribų – „Walking With Elephants“.

Vyras žinomas ne tik savo vardu ar pavarde, bet ir kitais pseudonimais, tokiais kaip Mario Basanov, Ten Walls ir Hindemit.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją