Darbuose paskendęs Marijonas pasakojo, kad ši diena jam mažai kuo skiriasi nuo kitų.

„Apie gimtadienį galvojau mažai, daugiau svarsčiau, kaip čia visur suspėti. Žinoma, nuo ryto mane pasitiko sveikinimai ir džiaugsmas, bet man asmeniškai tai yra įprasta diena. Tiesą sakant, gimtadienių minėjimas išvis galėtų baigtis. Jie galėtų likti vaikystėje, kol dar visa tai džiugina, o po to ši diena tampa eiliniais metais“, - DELFI sakė dainininkas.

Paklaustas ar tokį jo požiūrį nulėmė greitai bėgantis laikas, M. Mikutavičius teigė savo amžiaus nebijantis.

„Tai manęs negąsdina, aš apie savo amžių ir gimtadienį negalvoju. Kaip ir negalvoju apie kitas šventes. Jos pačios ateina. Tai dalykas, kuris nuo manęs nepriklauso, bet visada galvoju, kad ne gimtadienis turi mane šokdinti, o aš jį. Taip ir jaučiuosi“, - kalbėjo jis.

Vis dėlto, Marijonas prisipažino, kad skaičiui 47 simpatijos jis jaučia mažai.

„Kai jį pamatai prieš savo akis, aišku, jis atrodo daug prasčiau, nei koks 30 arba 40. Bet kuo mažiau apie jį galvoji, tuo linksmiau. Nežinau, kaip kiti žmonės jaučiasi tokiame amžiuje, tačiau aš mažai pasikeičiau nuo tų dienų, kai man buvo 20-imt“, - teigė jubiliatas.

Marijonas nėra linkęs žvalgytis į praeitį ar ateitį, todėl stengiasi gyventi dabartimi.

„Nesu iš tų žmonių, kurie detaliai narsto praeities įvykius. Ir į ateitį per daug toli nežiūriu. Suskaičiuoju tris dienas į priekį ir viskas“, - nusijuokė jis.

Nors dainininkas nėra linkęs sureikšminti savo gimtadienio datos, šįvakar jis praleis su savo artimaisiais, todėl ir gimtadienio norą jis dedikuoja būtent tiems, kurie jį daro laimingu.

„Palinkėčiau sau, kad aplinkui būtų kuo daugiau laimingesnių ir gerų žmonių, nes kai aplinkiniai ir artimieji yra laimingi, tokiu tampi ir pats“, - DELFI sakė M. Mikutavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)