A. Žukaitė sutiko savo įrašu pasidalinti ir su Delfi skaitytojais. Moteris rašė, kad anksčiau stengdavosi neiti į „Facebook“, nes visas jis būdavo paskendęs sveikinimais mamoms.

„Savąją sveikindavau su didžiausia meile, nors nebūdavo lengva ir padėjusi ragelį dažniausiai nubraukdavau ašarą. Šiandien aš irgi esu mama. Ir pirmą kartą sveikinu ne tik aš, bet sveikina ir mane.

Šiandien man labai gera. Dukra tapo mano pasaulis, mano ryškiausia dienos šviesa, bet pasaulis man buvo labai prasmingas ir iki tol.

Šiandien didžiuojuosi savimi už visus tuos metus, kai sugebėjau būti laiminga nebūdama mama. Didžiuojuosi, kad būdavo ištisų dienų, kai skraidžiau padebesiais. Gyvenimas be vaikų man tikrai neatrodė beprasmis. Toli gražu. Mano vyras ir mano artimieji neleis sumeluoti, kokia aš buvau ištisus metus iki to momento, kai sužinojau, jog laukiuosi. Buvau labai dėkinga už viską.

O tapusi mama, įžengiau į naują etapą, kuris irgi mane svaigina, bet šiandien mano širdis yra su visais tais, kurie negali turėti vaikų. Su tomis moterimis, kurioms šiandien skauda.

Džiaugiuosi už kiekvieną, kuri ieško kelio į laimę. Už tas, kurios surado. Ir už kiekvieną, kuri nepasiduoda“, – jautriai rašė A. Žukaitė.

Delfi primena, kad garsus sporto komentatorius S. Nalivaika su žmona, sporto žinių vedėja A. Žukaite susilaukė dukros. Apie gražią žinią nutarta pasidalinti ir su draugais socialiniuose tinkluose.

Džiugia žinia S. Nalivaika leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

Breaking News: 3…2…1…eteris…

Laba diena, gerbiami žiūrovai, žinių šeimynoje pasaulį nušvietė naujoji narė ir būsima žiūrovė (ypač sporto) Luka Nalivaikaitė.

Asta Žukaitė-Nalivaikienė, tu nuostabi.

2024 02 22“, – dukros gimimu džiaugėsi garsus sporto komentatorius.

Anksčiau kolegę ir bičiulę apie sportą, planus grįžti į eterį ir viską nustelbusį motinystės džiaugsmą kalbino Adomas Grinius.

Vasario 22-ąją susilaukusi dukros, žurnalistė džiaugėsi, kad pirmosios savaitės ėjo taip sklandžiai.

„Luka – labai geras vaikas, turiu nuostabią mergytę. Ji gero būdo, gero charakterio, pakankamai rami, leidžia man mėgautis motinyste. Labai didžiuojuosi būdama jos mama“, – laidoje „Su sportu Adomas Grinius“ pasakojo Asta.

Moteris džiaugėsi vyru Sauliumi. Anot jos, Saulius – geriausias nuostabus tėtis.

„Jis puikiai nuramina Luką, užmigdo, nuprausia, keičia vystyklus, eina su ja į lauką. Turiu puikų vyrą“, – didžiavosi žurnalistė.

Paklausta, ar spėjo pasiilgti sporto, Asta sakė, kad dabar sporto transliacijų žiūri dar daugiau, nei dirbdama televizijoje.

„Ypatingai daug sporto žiūrėjau nėštumo metu. Dabar buvo pasaulio dailiojo čiuožimo čempionatas. Kėliausi naktimis, nes vis tiek turėjau maitinti Luką. Maitinau ir tuo pačiu žiūrėjau sportą“, – pasakojo A. Žukaitė-Nalivaikienė.

Kol kas grįžti į LNK sporto žinias moteris neplanuoja, tačiau patikina – tikrai grįš.

„Mano sugrįžimo dar teks palaukti. Tai nebus taip greitai, nes noriu atsiduoti naujam etapui. Vienuolika metų dirbau LNK sporto žiniose – dabar pats metas atsipūsti ir pailsėti. Tačiau kad grįšiu, net neabejoju“, – sakė Asta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)