O.Pikul-Jasaitienė, jau mėnesį sūpuojanti pirmagimį sūnų, atskleidė, kad šiuo metu didžiausias jos ramstis – mama ir, žinoma, vyras Simas. „Jei ne mama, nežinau, kaip viską spėčiau. Mama atvažiuoja, pabūna, padeda mums. Kai ji padeda, spėju ir reikalus susitvarkyti, ir kažkiek laiko sau skirti, ir namus susitvarkyti bei pietus ir vakarienę pagaminti“, – besišypsodama pasakoja Oksana.

Turėdama laisvo laiko, Oksana užsuka ir į buvusią darbovietę, grožio saloną „Divalta“ pasigražinti ir kitas pagražinti. „Į darbus dar negįžtu, juk šiuo metu esu motinystės atostogose. Dominykui dar tik mėnuo, esu maitinanti mama, todėl negaliu kažkur ilgam išeiti, negaliu jo ilgam palikti su mama“, – pasakoja moteris. Apie grįžimą į sceną ji taip pat negavoja, pasak jos, dar praėjo per mažai laiko, dar net nekyla jokių minčių apie tai. Šiuo metu ji negali pasakyti, grįš ar negrįš į sceną, o jei ir grįš – tai kada.

Nėštumo metu nemažai svorio priaugusi Oksana atskleidė, kad pamažu formos gražėja ir nuotaika dėl to gerėja. „Nėštumo metu nevaržiau savęs, tikrai valgiau viską, ko norėjosi, todėl ir svorio priaugau, tačiau žinau, kad viskas susitvarkys, – nusišypsojo O.Pikul-Jasaitienė. – Šiuo metu dar negaliu nei sportuoti, nei laikytis kažkokios dietos, tiesiog labai prižiūriu, ką vagau, nes maitinu kūdikį. Kai daktarai leis pradėti sportuoti, tikrai įdėsiu pastangų, kad viskas vėl susitvarkytų. Manau, daugeliui moterų reikia įdėti pastangų, bet juk tai normalu.“

Primename, kad Oksanos ir Simo pirmagimis gimė liepos 14-ąją. Šeimos pagausėjimui pora pasirinko Vilniaus Santariškių universitetinę ligoninę. Dominykas Jasaitis pasaulį išvydo būdamas 58 centimetrų ųgio ir 4,2 kilogramų svorio.