DELFI žiniomis, kūdikis į pasaulį atėjo ankstyvą pavasarį, tačiau I. Kolytei šią naujieną nuo viešumos pavyko nuslėpti kone tris mėnesius.

Tiesa, pati Ingrida nebuvo linkusi viešai džiaugtis ir kūdikio laukimo džiaugsmais, tad ir tapusi mama ji gyvenimo pokyčiais džiaugėsi artimųjų rate.

Anksčiau I. Kolytės pavardė dažnai sužibėdavo žiniasklaidoje, tačiau pastaruoju metu ji pasitraukė iš viešumos. Beveik prieš ketverius metus, 2013-ųjų rugpjūčio dešimtąją aukso žiedus su mylimuoju sumainiusi Ingrida pasitraukė ir iš scenos, kurioje ir išpopuliarėjo.

DELFI primena, jog Ingridos ir Justino vestuvių dieną Šv. Jonų bažnyčia Vilniuje skendėjo gėlėse. Baltas kilimas driekėsi nuo pagrindinių šventovės durų iki altoriaus. Abipus kilimo buvo pabarstyta įvairiaspalvių rožių žiedlapių. Prie altoriaus ceremonijos metu degė daugybė baltų žvakių, vazose buvo pamerkta baltų gėlių.

Ingrida daugybę metų pasirodydavo dainininkės Erikos Klimenko-Tajos koncertuose kaip pritariančioji vokalistė, vėliau buvo trumpam prisijungusi prie merginų grupės „Naujosios pupytės“, atsisveikinusi su grupe tęsė solinę karjerą ir gerbėjams yra pristačiusi keletą savo kūrinių. Ji dalyvavo BTV muzikiniame projekte „Muzikinė kaukė“, dainavo LNK projekto „Plikis ir ponia“ chore.

Ingridos ir Justino vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)