„Madonna man – kaip ir kiekvienas menininkas, nes jos širdis yra kaip tikros menininkės. Šokti su ja – didelė garbė, mat ji puiki atlikėja, šokėja ir choreografė, be to, tai pliusas ir mano CV, juk ji beprotiškai žymi“, – dienraščiui L.T. sakė Madonnos šokėjų grupės narys Karimas. Su dar vienu garsios atlikėjos šokėju Mustia jis pasirodė klubo vakarėlyje.

Madonna - reikli

„Kokia ji viršininkė? Perfekcionistė, labai reikli. Tiesa, pati su mumis retai repetuoja, dažniausiai peržiūri jau paruoštą šokį ir kai ką pataiso, tačiau keliauti su ja ir koncertuoti labai įdomu, nes pamatai didžiausias pasaulyje scenas ir arenas“, – pasakojo šokėjas, kuris prieš tai Lietuvoje lankėsi kaip turistas.

„Taip, Madonna yra svarbu, bet man visi žmonės vienodi, neturiu svajonės, su kuo norėčiau šokti“, – nepaliaudamas šypsojosi Mustia ir pridūrė, jog dėl savo profesijos yra dažnai pavadinamas merga, gėjumi ir skystaklyniu.

„Bet tai tik pavydas. Ir Lietuvoje vaikinai piktai į mus žiūri. O merginos čia nuostabios. Belgijoje, kur gyvenu, jos nė iš tolo neprilygsta jūsiškėms, taip, merginos – geriausia, kas yra Lietuvoje“, – mirktelėjo Mustia.

Nemiega savo lovoje

„Jei pamatyčiau savo lovą, tuoj pat į ją krisčiau miegoti, tačiau niekada nemiegu savo lovoje“, – kvatojosi šokėjas Karimas, klube tirpdydamas merginų širdis. Į Lietuvą su scenos partneriu Mustia jie atskrido tiesiai iš Londono, kur dalyvavo labdaringame renginyje. 30-metis Karimas jau keleri metai gyvena Italijoje, kur šoka, dirba modeliu ir turi savo verslą – su broliu prekiauja pervežamais namukais.

Tiesa, paklaustas apie merginą, Karimas mįslingai nusišypso: „Žinoma, kad galėčiau ją turėti, bet ji turi būti menininkė, kad suprastų mano gyvenimo būdą.“ „O aš turiu merginą. Jai nepatinka mano darbas, bet turi su tuo susitaikyti, nes mane myli. Juk meilė karštesnė, kai pasiilgsti žmogaus“, – šypsosi 35-erių Mustia ir priduria, jog jis jau senas.

Šoka ne dėl pinigų

Paklausti, kur mokėsi šokti, vaikinai (taip juos vadinu todėl, kad jie tikrai atrodo jaunesni nei yra – aut. past.) choru atsako „niekur“. „Išmokau šokti gatvėje, šokau savo malonumui, ne už pinigus, ir dabar taip pat – aš gimiau šokti, pinigai man nesvarbu, nes šokau visur – mano mamą tai varydavo iš proto“, – tikino Karimas, jam antrino ir Mustia.

„Neturiu jokio diplomo, šokti mokiausi pats, nes tai mano aistra. Kam man tas diplomas – duokite tris minutes ir aš parodysiu, ką moku“, – emocijų netrūko marokiečių kilmės Mustiai, mėgstančiam šokti pagal ritmenbliuzo muziką.

Jis šoka nuo trylikos metų, o pirmą kartą didžiojoje scenoje pasirodė būdamas penkiolikos. „Priklausiau Tinos Turner pritariančios vokalistės Gale šokėjų grupei, tai buvo didelis įvykis mano gyvenime“, – atsiduso Mustia, kuris yra šokęs ir su grupėmis „Teaspoon“ bei „Cigarettes“.