Popietė Vilniuje saulėta, pasirodo, buvo ne šiaip sau. Į neseniai atsinaujinusią Gedimino prospekte esančią „Vision Express“ optiką rinkosi garsūs svečiai, kuriems buvo pasiūlyta išbandyti greičiausią būdą pakeisti įvaizdį – išsirinkti naujausios „Ray-Ban“ kolekcijos akinius.

Renginio nepraleido Viktorija Šaulytė, Joringis Šatas, Gabrielė Gzimailaitė, Inidė Jasnauskaitė, Anžela Adamovič-Gečienė su sūnumi, Lina Talžūnaitė, Austėja Jablonskytė, Ignas Lelys ir kiti šalies influenceriai.

Renginį Vilniaus širdyje vesti patikėta Simonai Albavičiūtei-Banditai.

Nors dauguma ėmė matuotis saulės akinius, buvo galima išbandyti ir kasdienius modelius permatomais stiklais.

„Delfi“ kalbinta S. Albavičiūtė sakė, jog vardinius akinius pradėjo pirkti visai neseniai ir tai toliau daro dėl gan neįprastos priežasties.

„Anksčiau rinkdavausi pigesnius modelius, nes juos ne taip gaila pamesti ar sulaužyti. Tačiau dabar norisi kokybės, todėl perku tokius akinius, kuriuos saugau ir branginu. Taip pat jau norisi ir labiau klasikinių nei ekstravagantiškų formų, nebeieškau ryškių spalvų“, – pasakojo Bandita.

Tai, jog akiniai yra greičiausias būdas pakeisti įvaizdį, įsitikinusi svečiams nepasiklysti tarp daugybės modelių padėjusi optikos vadovė Nerija Rukštelienė. Ji teigė, jog akinius renkantis svarbu yra trys pagrindiniai kriterijai.

„Pirmiausia – lęšio forma, taip pat akinių dydis bei kaip jie „gulasi“. Tad akiniai turi būti ne tik stilingi, bet ir patogūs. Klientai juokauja, kad dėl nusižiūrėto modelio reiktų kokios plastinės operacijos, to daryti tikrai nereiktų. Mes galime pritaikyti akinius praktiškai bet kokiam veidui ir bet kokiems bruožams“, – sakė N. Rukštelienė.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)