„Pastaruoju metu patiriu labai daug streso. Tiesiog norėjau atsipalaiduoti. Labai mėgstu muziką, šokius. Turėjau Moniką tarp savo draugų „Facebook'e“. Parašiau jai, žinojau, kad pas ją studijoje galėsiu šokti atsipalaidavęs, nes niekas į mane nežiūrės“, - DELFI kalbėjo vaikinas.

Raulis džiaugėsi, kad šokių studijos senbuvės jį priėmė labai draugiškai, visos su juo sveikinosi. „Merginos turi tokią tradiciją – pasisveikinti su naujoku po vieną. Juokavau, kad pasijaučiau lyg anoniminių alkoholikų susirinkime“, - juokėsi Raulis. Moterimi persirengiantis vaikinas negalvoja apie go-go šokėjo karjerą ir tikina, kad šokis – kol kas tik jo hobis.

DELFI susiekus su M. Šalčiūtė pasiteirautai, kaip sekasi Rauliui šokių pamokose, mergina ne itin norėjo apie tai kalbėti ir ištrynė socialiniame tinklapyje pasisakymą, kuriame skelbė, kad Raulis mokysis pas ją šokti. „Koks ten jau vaikinas. Ten nesuprasi vaikinas, ar mergina. „Raulis atrodo kaip mergina ir nori būti mergina. Dėl to jam suteikiau išimtį ir leidau prisijungti. Mūsų kolektyvas labai draugiškas. Tai yra mano darbas. Kam apie jį kalbėti? Kiek galiu, tiek apie visus viešus dalykus kalbu. Bet apie darbą, mokslus mažiausiai noriu kalbėti. Tai yra asmeniška“, - teigė M. Šalčiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)