„Susitikome, pakalbėjome, išsiskyrėme. Ir visa draugystė, – trumpai ir glaustai paaiškino prezidento Algirdo Brazausko našlė. – Pramogavome, buvome kartu žvejyboje. Pagavome lydeką, išsikepėme ir skaniai suvalgėme“. Moterys taip pat vyks, kaip sakė ponia Kristina, skraidyti lėktuvais.

K. Brazauskienė pasakojo apie naują šou daug detalių nežinanti: „Pakvietė, dalyvauju ir tiek. Turiu laiko, įdomu. Nežinau, kiek ten tų dalyvių bus“. Moteris patikino, kad su Monika leidžia tiek laiko, kiek reikia filmavimams. Kartu po parduotuves ir kavines moterys kol kas dar nevaikšto. Paklausta, galbūt Monika jau spėjo apsilankyti svečiuose Turniškėse, ponia Kristina patikino, kad dar neradusi laiko suroganizuoti šios viešnagės.

Vienų mėgiama, kitų skaudžiai liežuviais plakama Monika verslininkei K. Brazauskienei paliko teigiamą įspūdį. „Labai maloni mergina, protinga, tvarkinga. Tikrai labai kultūringa, taktiška mergina. Nematau, kad ji būtų kaprizinga, aikštinga, įnoringa. Gintis ji moka. Reikia parodyti nagiukus. Aš irgi jaunystėje rodžiau. Neužsileisdavau kiekvieno pašlemėko“, – interneto sensacvija tituluojamą M. šalčiūtę gynė į močiutes jai tinkanti moteris.

Šypsodamais K. Brazauskienė sakė, kad ir ji jaunystėje buvo graži, linksma, pareiginga, darbšti – visas šias geras savybės turi ir Monika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)