Dvidešimtmetį švenčianti TV3 tęsia projekto “Mylimiausių apdovanojimai” ciklą – ketvirtadienį, gegužės 9 dieną, 19.50 val. žiūrovams bus parodyti nuotaikingi “Mylimiausių mamų” rinkimai. Laidos filmavimo studijoje susitiko pulkas žymiausių šalies moterų, mamų. Kaip tik ten pirmą kartą gyvai viena kitą išvydo ir A.Grigaliūnienė bei V.Mikutavičienė.

Agnė į filmavimą atskubėjo nešina didžiule pavasarinių gėlių puokšte. “Čia – Marijono mamai”, - paaiškino televizijos laidų vedėja. Su ja netrukus susipažinusi elegantiškoji ponia Vida buvo maloniai nustebinta tokiu dėmesiu. “Mums taip pat labai patinka, kaip jūs vedate televizijos laidas”, - Agnei komplimentų nešykštėjo Marijono mama.

Tarp jų abiejų greitai užsimezgė draugiškas pašnekesys ir po akimirkos A.Grigaliūnienė jau kvietė V.Mikutavičienę šeimyninių pietų. Garsios moterys filmavimo metu taip pat įsitaisė šalia viena kitos ir drauge stebėjo apdovanojimus.

Beje, ir Agnė, ir ponia Vida “Mylimiausių mamų” apdovanojimų vedėjams Giedriui Drukteiniui, Rolandui Mackevičiui bei Jonui Nainiui turėjo atskleisti pikantiškas savo šeimų paslaptis. Kokios jos – paaiškės per apdovanojimus.

Vida Mikutavičienė ir Agnė Grigaliūnienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)