"Mitas, kad Tailande labai pigu. Iš tiesų, brangiau nei Lietuvoje. Vienam žmogui pavalgyti kainuoja apie trisdešimt litų. Tikrai pigiau nei kokiame turistiniame mieste, bet tikrai nėra taip, kad už penkis dolerius karaliui į snukį gali duoti", - juokėsi Mantas. Dominyko Klajumo laidoje "Domofonas" viešėjęs humoristas, išgirdęs klausimą, kas Tailande geriausia, iš pradžių bandė išsisukti nuo atsakymo vardydamas muziejus, bet vėliau rėžė nekomentuodamas: "Prostitutės!"

Daugiau nei dvi savaites Tailande praleidęs Mantas spėjo ne tik papramogauti ir išbandyti naktines Bankoko linksmybes, bet ir pasižvalgyti po apylinkes. "Gamta ten graži, bet sužavėjo gal net ne tiek gamta, kiek uolos. Beje, vaisiai ten fantastiški. Yra toks vaisius - duranas - jis beprotiškai dvokia. Kvapas toks lyg valgytum dviejų savaičių negyvą ėriuką", - vaizdingais palyginimais dalijosi M.Katleris.

Laidos pabaigoje Mantas juokavo: "Gaila, negaliu visko pasakoti, ką veikiau Tailande. Cenzūra neleidžia. Lietuva tam nepasiruošus."