Į Turkiją pora vyks kartu su kitomis įžymybėmis bei krepšinio fanais, kur stebės krepšinio čempionatą. Rugsėjo 8-ąją fanų lėktuvu į Stambulą galės skristi kiekvienas norintis, tad skubėkite registruotis ČIA.

Apie artėjančią kelionę pasakojusi A. Kabašinskaitė teigė nekantraujanti, kol galės skristi į Turkiją: „Bus labai smagu, nes, manau, kad truputį apžiūrėsime ir patį Stambulą. Mano sena svajonė buvo pamatyti šį miestą. Girdėjau, kad jis labai gražus. Smagu, kad galėsime skristi tokiu lėktuvu kartu su fanais ir bus labai fainas savaitgalis.“

A. Kabašinskaitė pasakojo, kad krepšiniu aistringai domisi ne tik Mantas, bet ir ji pati. Nors pora krepšinį mėgsta žiūrėti didelėje draugų kompanijoje, tačiau į čempionatą šįkart skris dviese.

„Esu krepšinio fanė, visuomet žiūriu, kai žaidžia Lietuvos krepšinio rinktinė. Neseniai pradėjau žiūrėti ir NBA rungtynes. Žiūrėdama visada sergu, šaukiu, rodau visokias emocijas, tikrai labai palaikau“, – šypsojosi mergina.

Aistė atskleidė, kad krepšinio ramiai nežiūri ir M. Katleris: „Abu mes aršūs sirgaliai. Mantas irgi mėgsta parėkauti, savo nuomonę išreikšti. Manau, kad esame gan dideli sirgaliai, turim ir draugų iš rinktinės, labai palaikome ir sergame.“

Vaizdo klipo filmavimo akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)