Iš pradžių M. Bui su kita mergina stoviniavo prie įėjimo į kalėjimą. Vėliau buvo įleistos į teritoriją. M. Bui iš įkalinimo įstaigos teritorijos viena išėjo kiek po ketvirtos valandos. Kaip nurodoma kalėjimo tinklapyje, antradieniais pasimatymai su kaliniais vyksta iki 15.45.

Buvusi dainininkė rankoje laikė asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, reikalingą norint patekti į griežtai saugomą teritoriją. Nors lauke buvo apniukę, mergina akis slėpė po dideliais saulės akiniais. Išėjusi iš kalėjimo M. Bui patraukė savo automobilio link.

Lukiškėse kali šiek tiek daugiau nei tūkstantis nuteistųjų. Dauguma jų – už sunkius nusikaltimus teisti asmenys.

Buvusi pramogų pasaulio atstovė ne vienerius metus pati mynė teismų slenksčius – mergina turėjo liudyti M. Kulikauskaitės, kaltintos per dvidešimt merginų įtraukimu į prostituciją, byloje. Už pasikartojantį teismo posėdžių nelankymą jai netgi grėsė kardomoji priemonė – areštas.

Šių metų vasario pabaigoje paaiškėjo, kad M.Bui pavardės M.Kulikauskaitei dirbusių prostitučių sąraše nėra. M. Kulikauskaite buvo nuteista 2 metų laisvės atėmimo bausme, bet jai kalėti neteks.Daugiau naujienų – „Facebooke“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)