Žurnalas „L'Officiel Lithuania“ pakvietė svečius į rudens sezono atidarymo vakarą, kupiną mados, šypsenų, muzikos ir naujienų. Renginyje buvo galima išvysti būrį žinomų žmonių – Indrę Burlinskaitę su vyru Liudu, Viktoriją Jakučinskaitę su vyru, Ievą Swan, Eriką ir Merūną Vitulskius, Ingą ir Aivarą Stumbrus, Gintarę Gurevičiūtę, Karoliną Meschino, Nijolę Jagelavičienę, Mindaugą Stasiulį su žmona Milda ir kitus.

Užburiančiu renginiu rūpinosi vienas populiariausių šalies renginių organizatorių, „Lgvestuves.lt“ įkūrėjas Liutauras Galinis, o kerinčiu renginio dekoru jau ne pirmą kartą pasirūpino žymus Lietuvos dekoratorius Mantas Petruškevičius, greta restorano „La Capital“ sukūręs puošnią vakaro erdvę, rašoma pranešime spaudai.

Renginio akimirkos:

Mados vakaro akcentu tapo vieno garsiausių Lietuvos dizainerių E. Rainio kolekcija. Tai jau trečiasis kartas, kai dizaineris „L'Officiel Lithuania“ šventėje pristato savo kūrybą. Naujoji kolekcija alsavo devintuoju dešimtmečiu, garsėjusiu savo drąsiais ir ryškiais sprendimais mados pasaulyje.

Kolekcijoje aiškiai atsispindėjo šis laikotarpis: platūs pečiai priminė tuomet madingus kostiumus, o nuogos nugaros suteikė modeliams šiuolaikiškumo ir seksualumo. Spalvų paletė džiugino akis ryškia rožine, sultinga geltona, ekspresyvia violetine ir aistringa raudona, suteikusiomis drąsos ir energijos.

„Kolekcijai siekiau sukurti drabužius, kurie atspindėtų didmiesčio dinamiką ir moterų troškimą išsiskirti. Kiekvienas modelis čia yra įvairovės, griežtų siluetų, aiškių formų ir ryškių spalvų simfonija", – pasakojo dizaineris E. Rainys.

Po kolekcijos pristatymo šurmuliuojančių svečių laukė užkandžiai, pramogos, grožio ir stiliaus naujienų pristatymai bei dar viena staigmena – dainininkės Jessicos Shy koncertas. Vakaras tęsėsi DJ Manto Stuk muzikiniais ritmais, dovanų dalybomis ir naujo mados sezono aptarimu – juk būtent rugsėjis žymi svarbiausių mados savaičių pradžią, kurios įsuka į nesibaigiantį mados tendencijų ir stiliaus naujienų ratą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją