Apie įvykį B. Želichovskis pranešė socialiniuose tinkluose, kur į kelias grupes patalpino informaciją apie sekmadienį dingusį pudelį.

„Kviečiu savanorius prisijungti prie paieškų!

Sveiki, prašau visų pagalbos. Liepos 16 d. apie 19:40 val. šalia posūkio į Gegliškes (Vilniaus raj., netoli HBH) įvyko eismo įvykis, po kurio pabėgo išsigandęs šuo. Įkeliu šuns nuotraukas bei tikslią vietą, kur įvyko eismo įvykis. Labai būčiau dėkingas už bet kokią informaciją.

Pagal liudininkų duomenis, bėgo link Molėtų pusės, blaškėsi tarp automobilių.

Labiausiai tikėtinos gyvenvietės:

Nemenčinėlė, Ažulaukė, Pašiliai, Raudondvaris, Pikeliškės, Varniškės, Purnuškės, Žalesa, Gegliškės, Papikeliškės, Paežeriai ir t.t.

Radusiems ar suteikusiems informacijos bus atsilyginta!“ – su pagalbos prašymu kreipėsi B. Želichovskis.

Pusseserės augintinė Bonė

Pusseserės augintinės ieškantis vyras Delfi pridėjo, kad antradienio vakarą buvo pakeltas dronas, kurio pagalba bus bandoma surasti išsigandusią Bonę.

„Kaip tik dabar atvažiuos žmogus paskraidyti dronu. Svarbu sklaida, nes kaip tik turime savanorių, kurie padeda ieškoti.

Dabar būtų aktualūs dronai, matantys šiltą kūną, kai vakare atvėsta“, – papildomą informaciją pateikė B. Želichovskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją