Mūsų šalies ledo viltis neslėpė, jog Lietuvoje ji yra labiau žinoma, nei savo gimtojoje šalyje.

„Amerikoje žvaigždė esu savo šeimai. Čia tikrai esu daug populiaresnė ir žinomesnė, nei gimtinėje. Nežinau kodėl, bet už tai esu labai dėkinga Lietuvos žmonėms, - DELFI sakė I. Tobias. - Čiuožimas ant ledo populiarus Rusijoje, Japonijoje. Ten čiuožėjai ant ledo yra ryškios žvaigždės. Amerikoje ne daug kas domisi tokiu sportu. Ten visi puikiai žino krepšininkus, bet ne čiuožėjus.“
Isabella Tobias mokė ledo rojekto dalyvius

Lietuvos piliete tapusi Isabella pasakojo, jog ji taip pat yra įsimylėjusi Lietuvą: „Man čia viskas patinka. Žmonės, istorija, grupė „Sel“, šaltibarščiai. Čia kur kas geria nei Niujorke. Nes ten galima daug ko yra, bet tautinio paveldo – ne“.

Lietuvišką pasą penktadienio rytą atsiėmusi Isabella dar kartą apsiverkė. „Tai buvo džiaugsmo ašaros. Netgi nežinau, kodėl taip jautriai sureagavau. Tiesiog metų metus to labai troškome ir pagaliau tai įvyko. Vienu metu netgi atrodė, kad viskas išnyks kaip miražas“, - prisipažino ji.

LNK naujo projekto ant ledo dalyviams pamoką su savo partneriu D. Stagniūnu pravedusi Isabella tikino, jog ji labai džiaugiasi, kai kuriami tokie šou, populiarinantys dailųjį čiuožimą.

„Žinau, žmonės mano, jog tai lengva. Nes čiuožėjai ant ledo visada pasipuošę, pasitempę, daug šypsosi. Tačiau čiuožimas yra labai sudėtingas sportas. Užtrunka metų metus, kol gali vadinti profesionalu. Bet šiuos dalyvius tikrai galima išmokyti daug čiuožimo paslapčių“, - tikino I. Tobias, kuriai didelį įspūdį padarė ne vienas ledo dalyvis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (180)