Į Igno Krupavičiaus vedamą renginį susibūrę kviestiniai svečiai turėjo galimybę išbandyti pasaulinio pripažinimo sporto srityje sulaukusią technologiją ir geriau suprasti, kaip padėti sau ir toliau pilnavertiškai sportuoti po patirtų traumų bei nejausti skausmo.

Išskirtinę programą, kuri daugeliui užgniaužė kvapą, renginiui paruošė ir gatvės gimnastų komanda „Project Mayhem“.

Renginio pradžioje žodį tarė „Incrediwear“ atstovas Lietuvoje Povilas Gavelis, kuris ir pats dėvėjo šią produkciją. I. Krupavičiui pašmaikštavus, kad tai, ko gero, tik gudri reklama, vyras papasakojo, kad prieš dvi savaites iš tiesų stipriai susižalojo, kuomet pateko į nelaimingą atsitikimą važiuodamas dviračiu. „Kai gulėjau ant plento, net negalėjau atsistoti. Nusiplėšiau kelis pečių raiščius“, - pasakojo P. Gavelis ir džiaugėsi dabar nejaučiantis jokio skausmo.

Lietuvoje viešėjęs Jacksonas Corley pasakojo, kad produktus išrado pats, kuomet stipriai susižalojo sportuodamas. „Argi nebūtų malonu, jei išsinarinę čiurną galėtumėte pasveikti per savaitę, o ne keturias?“, - susirinkusiųjų klausė jis.

Produktus išbandė tokie žymūs Lietuvos sportininkai kaip Žydrūnas Savickas, Mindaugas Kieras, Deividas Budko bei Ieva ir Emilija Serapinaitės. Įspūdžiais pasidalijo ir Lietuvos penkiakovininkas, pasaulio čempionas Edvinas Krungolcas: „Puiku, kad į Lietuvą ateina dar vienas žaidėjas. Kiek teko naudoti įvairius kitus įtvarus, tai pasakysiu tiek – jie buvo gana nepatogūs. Nešiojau dėl to, kad reikia, o ne dėl to, kad patinka.“

Ž. Savickas teigė, kad išbandė nugaros įtvarą ir jam jis išties patiko. Paklaustas, kokių prekės ženklų įtvarus jis anksčiau yra išbandęs, sportininkas teigė, kad svarbiausia ne prekės ženklas, o pats produktas.

Tuo tarpu profesionalus dviratininkas Deividas Budko teigė, kad kasdien ant dviračio praleidžia po 6 valandas, tad neišvengia raumenų patempimų ar spazmų. „Turiu čiurnos traumą, tad ir dabar dėviu įtvarą. Sveikata svarbiausia, bet ortopediniai įtvarai dažniausiai yra su metalo apkaustais, o tokio produkto kasdieniam naudojimui rinkoje tikrai trūko“, - kalbėjo dviratininkas.

Padedami Žydrūno Savicko sporto klubo trenerių, svečiai galėjo dalyvauti ir kiek neįprastose užduotyse.

Pirmoji užduotis leido susirinkusiems pajusti, kaip į karštą vandenį pamerkta speciali rankovė užvilkta ant rankos ima šaldyti. Išbandžiusius stebino tai, kad iš išorės rankovė buvo karšta, o iš vidinės pusės, kuri gaubė ranką – šaldė. Svečiai buvo kviečiami ir kiek aktyvesnei veiklai: vilkint pristatomą produkciją, atlikti pritūpimų ant specialios platformos ir pasidalyti įspūdžiais.

Renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)