– Aaronai, iš viso turite tris prabangiuis automobilius. Kokie jų modeliai ir kada juos įsigijote?

 – Taip, iš viso turiu tris mašinas: 2010 metų BMW 328i, 2013 metų Maserati Granturismo Sport (GTS) ir 2014 metų Maserati Ghibli. Pastarąsias nusipirkau prieš metus, o BMW įsigijau prieš dvejus.

 – Turite net du Maserati markės automobilius. Kuo šis prekės ženklas Jus žavi?

 – Visada buvau didelis Maserati gerbėjas. Aš tiesiog įsimylėjau šį prekinį ženklą. Labai džiaugiuosi, kad šių automobilių modeliai Amerikoje itin reti. Be to, man patinka Maserati variklių griausmas. Jis unikalus. Be to, daug dirbu su išskirtinėmis asmenybėmis, todėl toks automobilis man reikalingas dėl reprezentatyvumo. Mano klientai mėgsta liukso klasę.

 – O kodėl pirkote du Maserati modelius?

 – Vienas yra keturių durų, o kitas – dviejų. Taip man patogiau. Tačiau dažniausiai vairuoju savo BMW, kad prabangesniais automobiliais daug mylių neprisukčiau (šypsosi). Trijų automobilių man tikrai reikia – vienus naudoju verslo reikalais, kitus – laisvalaikiu.

 – Kiek kainavo Jūsų automobiliai?

 – Maserati Granturismo įsigijau už 169 tūkstančius JAV dolerių, Maserati Ghibli – už 79 tūkstančius, o BMW – už 26 tūkstančius dolerių.

 – Kuris Jūsų turimas automobilis labiausiai traukia merginų ir moterų dėmesį?

 – Neabejotinai Maserati Granturismo Sport yra kaip merginų magnetas. Šios mašinos variklio garsas yra nepakartojamas. Moterys visada atsisuka, kai ja važiuoju. Be to, ši transporto priemonė turi 433 arklio galias, puikią garso sistemą, verstos odos stogo dangą ir odines sėdynes, anglies pluošto apdailą.

 – Kiek automobilių norėtumėte turėti ateityje?

 – Tiek, kad tilptų mano garaže. Gaila, kad Los Andžele sunku rasti būsta, kuris turėtų pakankamai vietos automobilių laikymui.

 – Ar turite svajonių mašiną?

 – Taip, tai McLaren P-1. Neabajoju, kad tai bus kitas mano automobilis.

 – Vairuojate pats ar turite asmeninį vairuotoją?

 – Dievinu vairuoti pats. Galbūt kai pasensiu, pasisamdysiu vairuotoją, bet kol kas mėgaujuosi važiuodamas kabrioletu, garsiai klausydamas muzikos ir važiuodamas labai greitai. Vairuoti tuos automobilius, kuriuos turiu, yra neįkainojama patirtis. Labai norėčiau su šiomis transporto priemonėmis nuvažiuoti ilgesnius atstumus.

 – Minėjote, kad mėgstate greitį. Ar dažnai turite bėdų su policijos pareigūnais?

 – Nepatikėsite, bet gyvenime nesu gavęs baudos už greičio viršijimą.

 – Kokia buvo pirmoji Jūsų mašina ir iš kur ją gavote?

 – Mano pirmasis automobilis buvo Hyundai Elantra. Jį man davė tėvai.

Aarono Perezo automobiliai – DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (288)