S. Jasevičiūtė pagrindiniam Lietuvos naujienų portalui DELFI sakė, kad švęsti ji pradėjo nuo vakar, o nuo pat ryto sulaukė daugybės sveikinimų. Dėmesį, kaip ir dovanas, Skaiva mėgsta, bet, kaip pati sako, dar labiau ji mėgsta švęsti gimtadienius.

„Gimtadienį švenčiu visada. Aš mėgstu visas šventes. Esu žmogus, kuris yra pasiryžęs atšvęsti bet kokią šventę, ypatingai gimtadienį. O jis dažniausiai tęsiasi labai ilgai, nes draugų turiu visoje Lietuvoje. Kol visi atvažiuoja, šventimas užsitęsia iki savaitės. Tai planuoju daryti ir šiais metais“, – pasakojo žinoma moteris.

Radijo laidų vedėja pasakojo prisigalvojanti įvairiausių ritualų, atnešančių jai sėkmę. Savo gimimo akimirką ji sutiko su draugais ir keturiais augintiniais. Su artimais bičiuliais gimimo valandą Skaiva pakėlė taures putojančio gėrimo bei į orą paleido dangaus žibintą.
Trečiadienio pavakarę kalbinta moteris sakė jau laukianti atvykstančių svečių.

„Pradėjau švęsti nuo vakar, nes aš esu gimusi 00:25 val., todėl tada su šunimis ir draugais sutikau savo gimimo akimirkas. Na, o šiandien jau sėdžiu ir laukiu atvykstančių draugų. – DELFI pasakojo pašnekovė. – Mėgstu prisigalvoti įvairiausių ritualų, kurie atneša sėkmę, todėl vakar tą minutę, kurią gimiau, iššoviau šampaną, suvalgiau ikrų, kad gyvenimas būtų turtingas ir sėkmingas. Taip pat paleidome dangaus žibintą, ant kurio buvo surašyti visi mano norai“.

Skaiva Jasevičiūtė

„Manau, kad šie ritualai pasitvirtina arba gal man šiaip sekasi gyvenime ir norėčiau, kad niekas nenubaidytų tos sėkmės“.

Turbūt kiekvienas, sulaukęs gausybės sveikinimų, spėja apsvarstyti, ko galėtų palinkėti patys sau. Ne išimtis ir Skaiva.

„Sau palinkėčiau neprarasti kūrybiškumo, kas yra svarbiausia mano darbe. Taip pat sėkmės parodose, nes tai – didžiausias mano hobis. Nenorėčiau turėti išlaidų veterinaro paslaugoms, – linkėdama sau juokėsi moteris ir pridūrė, – ir kad mano artimiausi žmonės mane mylėtų“.

Gimtadienio dieną darbe S. Jasevičiūtę nustebino sesers staigmena – dežutė keksiukų, dekoruotų šunimis, parodų trofėjais, pinigais. Pati jubilijatė sau pasidovanojo kelis moteriškus ir buities daiktus.

„Pasidovanojau sau lauko radiją, nes kieme buvo labai nyku, taip pat nusipirkau porą suknelių ir kailinius. Praktiški žmonės sako, kailinius yra geriausia pirkti vasarą“, – juokėsi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)